Wonen

Op Blokker.nl kan je alles vinden wat gezellig of praktisch is in huis. Dit geldt voor alle kamers: van woonkamer tot zolder en van badkamer tot schuur. Kijk in onze webshop voor bijvoorbeeld een dekbed, kaars, opbergbox, maar ook voor een klok, fiets of zelfs een beveiligingscamera. Op het gebied van Wonen en Vrije Tijd ben je thuis bij Blokker!

Slapen

Heerlijk, een nacht goed geslapen! Met zacht dekbed, siervol beddengoed of een comfortabel kussen gaat dat toch net een stukje beter. Het is allemaal te vinden voor de slaapkamer: twee- of eenpersoons, voordelig of luxe. En voor de koude dagen kan je heel voordelig een 4-seizoenendekbed of een elektrische deken kopen in onze webshop.


Opbergen

Bovenop de kast of onder het bed: jouw woning ziet er opgeruimd uit met de opbergboxen en opbergmanden van Blokker. Wil je een ladekast, een stapelbare opbergbox of een opbergbox met clipsluiting? Alles is in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar. Dus voor het opbergen van speelgoed van jouw kinderen tot het zomerse opbergen van warme dekens kan je altijd de meest geschikte opbergdoos bestellen.


Woontrends 2022

Oktober is de woonmaand. Daarom kun je nu bij Blokker kennismaken met de trends van deze herfst en winter, en dus met veel nieuwe woonaccessoires. Met Cosy Home haal je de natuur in huis. Met Wintergarden creëer je een rijk een luxe gevoel. Met Urban Retreat maak je statements in zwart en wit. En voor Fantasy geldt: hoe gekker, hoe beter. Een heel nieuw interieur of juist een kleine metamorfose? Kijk bij ons binnen voor de leukste woondecoratie!