Wonen

Wonen

Op Blokker.nl kan je alles vinden wat gezellig of praktisch is in huis. Dit geldt voor alle kamers: van woonkamer tot zolder en van badkamer tot schuur. Kijk in onze webshop voor bijvoorbeeld een dekbed, kaars, opbergbox, maar ook voor een klok, fiets of zelfs een beveiligingscamera. Op het gebied van Wonen en Vrije Tijd ben je thuis bij Blokker!

Slapen

Heerlijk, een nacht goed geslapen! Met zacht dekbed, siervol beddengoed of een comfortabel kussen gaat dat toch net een stukje beter. Het is allemaal te vinden voor de slaapkamer: twee- of eenpersoons, voordelig of luxe. En voor de koude dagen kan je heel voordelig een 4-seizoenendekbed of een elektrische deken kopen in onze webshop.

Opbergen

Bovenop de kast of onder het bed: jouw woning ziet er opgeruimd uit met de opbergboxen en opbergmanden van Blokker. Wil je een ladekast, een stapelbare opbergbox of een opbergbox met clipsluiting? Alles is in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar. Dus voor het opbergen van speelgoed van jouw kinderen tot het zomerse opbergen van warme dekens kan je altijd de meest geschikte opbergdoos bestellen.

Koffers

Ga je binnenkort op reis? Bekijk het aanbod voor koffers en tassen in verschillende kleuren en materialen. Hier zie je koffers die afwisselend geschikt zijn om als handbagage te dienen in het vliegtuig of groot genoeg zijn voor een lange vakantie. Ook zijn er diverse koffersets beschikbaar. Kijk daarbij in deze categorie voor een vrolijke rugtas of handige weekendtas.