trends van Blokker

Blokker & duurzaamheid.

Duurzaamheid bij Blokker. Alle beetjes helpen.
trends van Blokker

samen met Blokker duurzamer huishouden

Wil je een duurzamer huishouden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Met kleine beetjes maak je al een verschil. Blokker helpt je graag om je huishouden duurzamer te maken. Met duurzamere producten en verschillende recycleprogramma’s, en ook door zelf verantwoord te ondernemen. Zo zetten we samen stapjes in de goede richting.

Samen duurzamer

Een duurzamer huishouden. Het klinkt misschien als een hele opgave, maar dat hoeft het niet te zijn. Doe het gewoon stapje voor stapje. Maak je huis voortaan schoon met milieuvriendelijkere schoonmaakmiddelen. Droog je was vaker aan de lucht, over een wasrek of droogmolen. Koop gerecyclede producten. En ga zo maar door. Alle beetjes helpen.

Blokker is al jaren dé winkel om je huishouden op orde te krijgen en duurzamer te maken. Bij ons vind je heel veel producten plus unieke recycleprogramma’s voor gebruikte aluminium koffiecups en gebruikte pannen.

Zelf is Blokker natuurlijk ook duurzaam bezig. Recyclen, hergebruik, verantwoorde materialen en inkoop, minder afval, minder energieverbruik, milieuvriendelijker bezorgen en retourneren… 

Alles staat hoog in ons vaandel.

Zo zorgen jij en Blokker samen voor een duurzamer huishouden.