trends van Blokker

duurzamere producten.

Bij Blokker vind je ze zowel van ons Eigen Merk als van A-merken: producten waarmee je je huishouden steeds duurzamer kunt maken. Houd ons duurzamere assortiment in de gaten, want we breiden het steeds verder uit.

Schoonmaken en tegelijkertijd duurzaam bezig zijn? Gebruik milieuvriendelijkere schoonmaakmiddelen en ga voor producten van gerecycled materiaal!

LED-verlichting, de was sneller of aan de lucht drogen, de verwarming lager zetten en je toch comfortabel voelen… Energiezuiniger huishouden: zo doe je dat.

Die hoeveelheden afval die één huishouden kan opleveren. Verbaas jij je daar ook over? Het kan minder. Kwestie van slim omgaan met eten, afval scheiden en… afval voorkomen!

Duurzamer huishouden betekent ook: kiezen voor producten van verantwoorde materialen. Is een artikel bijvoorbeeld gerecycled, milieuvriendelijk of biologisch afbreekbaar? Dan je zit goed!

Alle beetjes helpen. Blokker helpt.
trends van Blokker

samen met Blokker duurzamer huishouden

Samen duurzamer

Een duurzamer huishouden. Het klinkt misschien als een hele opgave, maar dat hoeft het niet te zijn. Doe het gewoon stapje voor stapje. Maak je huis voortaan schoon met milieuvriendelijkere schoonmaakmiddelen. Droog je was vaker aan de lucht, over een wasrek of droogmolen. Koop gerecyclede producten. En ga zo maar door. Alle beetjes helpen.

Blokker is al jaren dé winkel om je huishouden op orde te krijgen en duurzamer te maken. Bij ons vind je heel veel producten plus unieke recycleprogramma’s voor gebruikte aluminium koffiecups en gebruikte pannen.

Zelf is Blokker natuurlijk ook duurzaam bezig. Recyclen, hergebruik, verantwoorde materialen en inkoop, minder afval, minder energieverbruik, milieuvriendelijker bezorgen en retourneren… 

Alles staat hoog in ons vaandel.

Zo zorgen jij en Blokker samen voor een duurzamer huishouden.