Wanddroogrekken

Wanddroogrekken

Filteren

Prijs
Afhalen in de winkel
Promotie
Serie
3 producten
4.3351 Sterren
(188)
Ook in onze winkels
26.99
Meer verkopers
4.7103 Sterren
(107)
Ook in onze winkels
32.99
Meer verkopers
4.4237 Sterren
(118)
Op voorraad
43.99
Meer verkopers

Wanddroogrekken

Draaien de wasmachine en de droger bij jou iedere week weer op volle toeren? Dan kan dat wel eens goed terug te zien zijn op de energierekening. Ouderwets de was schrobben in een tobbe, daar willen we tegenwoordig niet meer aan beginnen. De droger minder laten draaien, dat behoort wel tot de mogelijkheden. Koop een wanddroogrek bij Blokker. Met een wanddroogrek van Blokker laat je het wasgoed gewoon op het rek drogen. Een wanddroogrek is een eenvoudig, flexibel en goedkoper alternatief voor de droger. Daarnaast heeft een wanddroogrek nog een groot voordeel: het droogrek past in vrijwel iedere (kleine) badkamer, wasruimte of balkon.

Voordelen van een wanddroogrek

Een wanddroogrek van Blokker past in iedere badkamer. Heeft de was al kunnen drogen op het wanddroogrek? Dan kun je het wanddroogrek verder gebruiken als handdoekhouder. Het Leifheit Telegant wanddroogrek bijvoorbeeld, heeft zo’n dubbele functie. Wanneer het droogrek gesloten is, is het een mooi en elegant handdoekenrek. Wanneer het uitgeklapt is, kun je de roestbestendige droogstangen gebruiken voor het drogen van het wasgoed. Doordat de meeste wanddroogrekken van Blokker uitklapbaar of uitschuifbaar zijn, passen de rekken eenvoudig in de kleinste ruimtes van het huis. Heb jij écht geen plek waar permanent een droogrek kan staan, dan kun je nog altijd kiezen voor een wanddrooglijn. Bevestig de drooglijnautomaat aan de wand, even uitrekken, vasthangen en klaar. Die droger is verleden tijd.

Service van Blokker

Wil jij eenvoudiger en goedkoper de was kunnen doen? Werp dan gauw een blik op het uitgebreide assortiment van Blokker. Met de droogtorens, hangdroogrekken, wanddroogrekken en waslijnen van Blokker, is er een passend droogrek voor iedere woning en ieder gezin. Naast droogrekken, kun je bij Blokker ook terecht voor al jouw was- en strijkbenodigdheden. Bestel je jouw product op Blokker.nl, dan profiteer je van gratis verzending bij een bestelling van €30,- of meer.