Schoonmaak & huishoud

Huishoudelijk en schoonmaak

Blokker is de specialist op het gebied van huishoud- en schoonmaakartikelen. Ook in onze webshop biedt Blokker een uitgebreid assortiment aan stofzuigers en prullenbakken. Maar ook accessoires als vloerwissers, universele stofzuigerzakken en raamwissers kan je gemakkelijk online bestellen.

Schoonmaken

Een schoon huis is een prettig huis! Om je huis schoon en opgeruimd te houden vind je onder andere ruitenreinigers (eventueel met telescoopsteel), keukenreinigers en ongediertebestrijding. Kijk ook voor afvalbakken, pedaalemmers of afvalzakken van onder andere Brabantia, Sunware en Curver.

Vloerreiniging

Blokker heeft de beste schoonmaakmiddellen om jouw vloer gemakkelijk en grondig te reinigen. Heb je parket, laminaat of vloerbedekking? Voor elke ondergrond is er een oplossing. Je bent bijvoorbeeld snel van vuil, zand en stof op de vloer af met een goede stofzuiger. Zo kan je onder andere kiezen uit een stofzakloze stofzuiger, een steelstofzuiger of een sledestofzuiger met zak. Kleine hoekjes van de kamer bereik je gemakkelijk met een kruimelzuiger. Is het beter om te dweilen? Dat kan met een vloerwisserstoomreiniger of een mopset.