de voordelen van blokker&jij

blokker&jij sparen

In de Blokker-app vind je een klantkaart. Laat de klantkaart scannen in de winkel. Bij iedere 5 euro die je uitgeeft bij Blokker, krijg je 1 spaarpunt. Punten kun je inwisselen voor korting of cadeaus. In de Blokker-app kun je altijd je spaarsaldo en je volle spaarkaarten bekijken.

blokker&jij deals

Speciaal voor onze klanten met een blokker&jij account hebben we blokker&jij deals waar je met de app tijdelijk van kunt profiteren. Een extra reden om de app te downloaden en een blokker&jij account aan te maken dus.

blokker&jij punten inwisselen

Je gespaarde punten kun je inwisselen voor kortingen of cadeaus. Bekijk per korting of cadeau of je al voldoende punten hebt gespaard. Activeer in de app de korting of cadeau en laat in de winkel je digitale klantenkaart scannen. De korting of het cadeau wordt automatisch verrekend.

blokker&jij (digitale) bonnen

In de app worden de bonnen van al jouw aankopen in de winkel bij elkaar bewaard. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar de bon als je een aankoop wilt ruilen of als je hem nodig hebt voor garantie.

blokker&jij extra’s

Met de Blokker-app shop je gemakkelijk in de webshop. Je ziet als eerste de nieuwe folder met leuke artikelen en interessante tips, gewoon in de app. Met de winkelvinder vind je razendsnel een winkel jou in de buurt, waar je maar bent. 

zo makkelijk is sparen

  • Download de app
  • Maak een blokker&jij account aan
  • Laat bij iedere aankoop in de Blokker winkel jouw digitale klantenkaart scannen
  • Bij besteding van 5 euro krijg je 1 spaarpunt