Wij helpen graag een handje mee aan een duurzame koffie-industrie. Daarom zijn we een recycleprogramma gestart waarbij we de hele cup recyclen zonder dat er restafval achterblijft. De koffie wordt daarbij van de cup gescheiden zodat het organische afval (de koffie) en het metaal (de cup) apart kunnen worden verwerkt. En we recyclen niet alleen onze eigen cups, maar nemen ook de aluminium cups van andere merken mee in ons recycleprogramma.

De gebruikte cups stop je in de gratis recyclezak, die je inlevert bij jouw Blokker. En voor elke kilo ingeleverde cups doneren wij aan The Hunger Project, een wereldwijde organisatie die een eind wil maken aan honger in de wereld. Er wordt geïnvesteerd in de kracht van mensen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Help je ook een handje mee?

The Hunger Project

The Hunger Project werkt aan het einde van honger. En gelooft dat dit over veel meer gaat dan over voedsel alleen. Het einde van honger begint bij mensen. Bij durven dromen, veerkracht en zelfredzaamheid.


Op het platteland van 13 landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika investeert The Hunger Project in mensen. En stimuleert ze om zelf een toekomst op te bouwen. Door te kijken naar wat er wél kan. En met resultaat: The Hunger Project heeft de afgelopen jaren bijna 500.000 lokale vrijwilligers getraind. Dit netwerk van changemakers maakt het verschil voor hun 15,8 miljoen dorpsgenoten in 14.500 dorpen op het platteland van Afrika, Azië en Latijns-Amerika.


Lees hier meer over The Hunger Project »