Wereldkoffie, Blokkerprijs


In 5 heerlijke smaken

De Blokker koffiecups zijn er in vijf smaken, mild, rijk, pittig, decaf en krachtig. Kortom een smaak voor ieder moment van de dag en elk wat wils.

Blokker koffiecups

Blokker heeft altijd de beste producten in huis voor je dagelijkse kopje koffie. Nu: de lekkerste koffiecups! Duurzame kwaliteitskoffie in aluminium cups, waardoor je elk moment van de dag kunt genieten van een heerlijk vers kopje koffie! De aluminium cup zorgt dat het koffiecupje 100% luchtdicht is. Hierdoor smaakt en ruikt de koffie nog even goed als direct na het branden én is de koffie 24 maanden houdbaar. Blokker aluminium koffiecups zijn speciaal ontwikkeld voor de Blokker koffiemachine en ook te gebruiken in de Nespresso® koffiemachines*.


Kwalitatieve koffie voor een Blokkerprijs

Het geheim van onze koffie zit ‘m in zorgvuldig geselecteerde bonen uit Azië en Zuid-Amerika, gebrand door een ambachtelijke koffiebranderij in Brabant. Met exact de juiste temperatuur en brandtijd halen onze branders uit elke boon de heerlijkste aroma’s. En dat proef je, voor maar 12 cent per kopje!

Bekijk de tv commercial

Heerlijke, eerlijke koffie

Blokker wil graag bijdragen aan een duurzame wereld. Daarom heeft onze koffie het Rainforest Alliance-keurmerk, dat staat voor natuurbehoud en betere arbeidsomstandigheden. Dus als jij onze koffie drinkt, draag je ook een steentje bij. Zo smaakt je dagelijkse koffie nog beter!

*koffiemachines. Uitzondering hierop zijn de modellen U®*, Umilk®*, Expert®*, Expert&Milk®*, Prodigio®* en Prodigio&Milk®* aangeschaft na 25 juli 2016. De koffiecups zijn niet geschikt voor Siemens® inbouwmachines.

*Merk van een derde partij, niet verbonden aan Blokker.