Betaalmogelijkheden

Wij zorgen ervoor dat het afronden van jouw online bestelling snel en veilig verloopt. Je kunt kiezen uit de volgende betaalopties:

iDeal

Creditcard

PayPal

Riverty (voorheen Afterpay)

Blokker cadeaukaart

Huis & Tuin cadeaukaartiDeal

Met iDeal betaal je gemakkelijk en snel via jouw eigen bank. Met betalen via iDeal kom je in een beveiligde bankomgeving terecht voor het afronden van de betaling. Zo kun je de transactie veilig afronden. Betalen met iDeal is altijd gratis.

  1. Kies iDeal als betaalmethode
  2. Selecteer de bank waar jij een betaling mee wilt doen
  3. Wij nemen het bedrag van de bestelling over en vullen deze alvast voor je in
  4. Log in en rond de betaling af
  5. Nadat de transactie is afgerond keer je automatisch terug naar de webshop

Creditcard

Ook bieden wij je de mogelijkheid om de betaling te voldoen met door middel van creditcardbetaling. Kies in de betaalomgeving voor Creditcard en selecteer Visa, American Express of Mastercard. Wanneer je doorgaat met betalen kom je in een beveiligde inlog omgeving waar je jouw kaartgegevens in kunt vullen. Als alle gegevens juist zijn ingevuld kun je de betaling voldoen door je betaling te bevestigen. Betalen met Visa of Mastercard is altijd gratis. Bij betaling met creditcard zal het bedrag op het moment van de transactie direct in rekening worden gebracht.


PayPal

Met PayPal betaal je snel en gemakkelijk online. Jouw PayPal account zit gekoppeld aan jouw rekeningnummer en door middel van in te loggen kun je gemakkelijk jouw betaling voldoen. Heb je nog geen PayPal account? Klik dan hier om er een aan te maken. Let op: bestellingen bij een externe verkooppartner kunnen niet worden betaald met PayPal.


Riverty (voorheen Afterpay)

Wanneer je jouw bestelling liever betaalt nadat je de bestelling hebt ontvangen kun je gebruik maken van Riverty. Voor deze betaalmethode maken we gebruik van de diensten van Riverty en wordt er eenmalig €1,99 in rekening gebracht. Een aantal dagen na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je van Riverty een digitale factuur. Deze factuur dient binnen 14 dagen na ontvangst te zijn voldaan.


Bij het gebruik maken van Riverty verwerkt Riverty je persoonsgegevens om de betaling van je bestelling af te kunnen ronden. De limiet van een Riverty betaling wordt bepaald door een persoonsgebonden limiet, de hoogte hiervan wordt bepaald door Riverty. Bij klanten die eerder gebruik hebben gemaakt van Riverty is dit op basis van hun betaalgedrag. Heb je vragen over de voorwaarden en het privacy beleid van Riverty? Klik dan hier voor meer informatie.

Voor alle betalingen via het Riverty-systeem gelden de algemene betalingsvoorwaarden van Riverty GmbH, handelende onder de naam Riverty, Gütersloher Strae 123, 33415 Verl, Duitsland, KvK-nummer AG Gütersloh HRB 9923, BTW-nummer DE815539954.

De Besloten Vennootschap met gewone structuur Blokker B.V., Van der Madeweg 13-15, 1114 AM Amsterdam, KvK-nummer 33147847, BTW-nummer 0043.85.032.B01, houder van de webshop www.blokker.nl, heeft haar vordering op jou overgedragen aan Riverty. Dit betekent dat je alleen nog kunt betalen op het hierboven genoemde rekeningnummer van Riverty.


LET OP:Als je niet betaalt op het hierboven genoemde rekeningnummer, kan Riverty je verplichten om nog eens te betalen. Als je niet binnen de gestelde termijn betaalt, kan er bovenop de vordering minimaal € 40,00 aan buitengerechtelijke incassokosten aan je in rekening gebracht worden.


Blokker cadeaukaart

De Blokker cadeaukaart is leuk om te geven èn om te krijgen. De cadeaukaarten zijn enkel te koop in onze winkels. De waarde van de cadeaukaart bepaal je zelf en is geldig op het gehele assortiment. De bestedingstermijn van Blokker cadeaukaarten is 3 jaar.


De Blokker cadeaukaart kun je niet inwisselen voor contanten. Indien je in bezit bent van een Blokker cadeaukaart kun je deze gebruiken als betaalmiddel op onze site. Kies dan bij het afrekenen de optie ‘cadeaukaart Blokker’. Klik hier om het saldo van jouw Blokker cadeaukaart te controleren.

  1. Vul in het betaalscherm het 19-cijferige nummer van jouw cadeaukaart in. Deze vind je onder de barcode.
  2. Vul daarna de 4-cijferige pincode in die je vindt onder de kraslaag. Dit is een veiligheidscode om te voorkomen dat jouw kaart al eens is gebruikt.
  3. Indien het bedrag op de cadeaukaart onvoldoende is voor de gehele bestelling kun je de rest voldoen door middel van iDeal of Creditcard.
  4. Rond de betaling af en de bevestiging wordt getoond op het scherm.


Huis & Tuin cadeaukaart

De Huis & Tuin cadeaukaart is het cadeau voor de persoon die gaat verhuizen, klussen of toe is aan een nieuw interieur. Je kunt jouw gekregen Huis & Tuin cadeaukaart gemakkelijk en snel bij ons inwisselen. Klik hier om het saldo van jouw cadeaukaart te controleren. Kies bij het afrekenen de optie ‘Huis & Tuin cadeaukaart’ en bevestig de betaling nadat je het kaartnummer en de veiligheidscode hebt ingevuld. De veiligheidscode vind je onder de kraslaag ter beveiliging.


Nog niet geholpen?

Klik hier om contact met ons op te nemen.