Bezorgen door externe verkooppartners

Verschillende pakketten bij bestelling van meerdere producten

Als je een Blokker-product en iets van een externe verkooppartner hebt besteld, ontvangt je vanuit Blokker én vanuit de externe verkooppartner een apart pakketje thuisbezorgd. De externe verkooppartner ontvangt vanuit Blokker de orderinformatie van jouw bestelling. Vervolgens zijn zij verantwoordelijk voor het verpakken en verzenden vanuit hun eigen distributiecentrum en via hun eigen vervoerder/bezorgdienst.


Bezorgafspraak voor grote en/of zware producten

Voor de bezorging van grote en zware producten wordt er vaak een bezorgafspraak met je gemaakt. De externe verkooppartner neemt na je bestelling telefonisch of per e-mail contact met je op om een bezorgafspraak in te plannen. Het is dan ook belangrijk dat je het juiste telefoonnummer en e-mailadres invult bij de bestelling.


Levertermijn van mijn bestelling

De exacte levertermijn van de externe verkooppartner staat op onze website bij het product genoemd. Daarnaast staat de levertermijn vermeld op het Betaaloverzicht die je na het plaatsen van je bestelling ontvangt.


Bezorging van mijn bestelling volgen

Om je bestelling te kunnen volgen tijdens het bezorgproces verstuurt de externe verkooppartner een Track & Trace gegevens naar het e-mailadres dat je hebt ingevuld tijdens het bestellen van het product. Onze externe verkooppartners gebruiken hun eigen vervoersbedrijf/bezorgdienst, waarvan je ook een e-mail met Track & Trace gegevens kunt ontvangen.


Bestelling nog niet ontvangen

Als je vragen/opmerkingen hebt over de bezorging van je bestelling, neem dan rechtstreeks contact op met de klantenservice van desbetreffende externe verkooppartner. Zij kunnen je alle informatie geven over je bestelling en de bezorging daarvan.


Contactgegevens van de externe verkooppartners

Voor vragen over de retourinstructies en -voorwaarden kun je contact opnemen met de klantenservice van de externe verkooppartner, want daar koop je uiteindelijk het product. Klik hier voor het overzicht van onze externe verkooppartners. Hier vind je de contactgegevens, retourvoorwaarden en Algemene Voorwaarden van alle externe verkooppartners.


De contactgegevens van de externe verkooppartner staan ook op het Betaaloverzicht die je per mail van Blokker ontvangt.


Nog niet geholpen?

Klik hier om contact met ons op te nemen.