Jouw zoekresultaten op Blokker.nl

Het aanbod op de Blokker.nl komt tot stand op basis van het gekozen zoekfilter. Standaard staat ons zoekfilter op ‘meest relevant’, waarbij de producten gesorteerd worden op basis van welke productnaam het meest overeen komt met jouw zoekwoord. Daarnaast wordt ook in beperkte mate rekening gehouden met welke artikelen in de afgelopen 30 dagen het beste zijn verkocht, om de relevantie van het zoekresultaat verder te verhogen.


Bij onze categorieën staat het zoekfilter standaard op ‘best verkocht’. Hierbij tonen we je een overzicht van de best verkochte producten over een periode van 30 dagen. Ook zijn er mogelijkheden om het zoekfilter op prijs laag-hoog en hoog-laag te zetten waarmee je ons assortiment kunt sorteren op basis van de prijs.


Blokker maakt ook gebruik van gesponsorde producten, deze verschijnen bij sommige categorieën op de derde en een na laatste rij binnen het overzicht. Externe partijen betalen een kleine vergoeding om hun nieuwste producten in de spotlight te zetten. Deze producten herken je aan het woordje ‘gesponsord’ wat onder het product wordt vermeld.


Productrecensies op Blokker

Onze productrecensies komen tot stand vanuit klanten die een product in het verleden bij ons hebben aangeschaft. Wij sturen kort na aankoop een e-mail naar klanten die een product hebben gekocht, met de vraag of ze een beoordeling zouden willen plaatsen. Zo wordt het gemakkelijk om te zien hoe andere Blokker klanten over een artikel denken.

Daarnaast tonen we de recensies die afkomstig zijn van onze leveranciers. Deze productrecensies kun je herkennen aan de begintekst: [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] 


Nog niet geholpen?

Klik hier om contact met ons op te nemen.