Retourkansjes bij Blokker
Teruggestuurde producten welke niet gebruikt zijn. Gegarandeerd een hoge kwaliteit door strenge kwaliteitseisen.
Op zoek naar een koopje? Dan ben je bij Blokker aan het juiste adres. Op onze website bieden wij namelijk Retourkansjes aan. Producten met een zeer scherpe prijs. Het enige verschil is dat de producten eerder besteld zijn door iemand anders en daarna retour zijn gestuurd. Vaak is alleen de doos even open geweest of is het product één keer getest. Als na strenge controle van Breezy blijkt dat niets mis is met het product, bieden we deze opnieuw aan als Retourkansje. Daar kun jij je voordeel mee doen.
bekijk alle Retourkansjes »
Hoe werkt het?
De retourkansjes worden eerst goed gecontroleerd op eventuele schade. Dit geldt zowel voor de verpakking als het artikel zelf. Wanneer wij ervan overtuigd zijn dat wij de retourkansjes weer als nieuw of in goede staat kunnen aanbieden, dan plaatsen wij het artikel op Blokker.nl als retourkansje. Hierin werken wij samen met de verkooppartner Breezy.
1. Als nieuw
De verpakking is open geweest. Het product is door Breezy gecontroleerd en is in nieuwstaat.
2. In goede staat
De verpakking is open geweest, het product is uit de verpakking gehaald en het folie kan zijn verwijderd. Er is geen zichtbare schade, maar je ziet wel dat het product 'gebruikt' is. Het product is door Breezy gecontroleerd op zijn werking en in goede staat.
Je kunt de retourkansjes kopen met een mooie korting. Dat is goed voor jou én voor het milieu . Een retourkansje bestellen werktbijna hetzelfde als een nieuw product bestellen. Alleen hierbij geldt: vandaag vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis.
wat zijn de voordelen?
een lage prijs
Koop hetzelfde product dat zorgvuldig is gecontroleerd voor een scherpe prijs.
hoge kwaliteit
Nauwkeurige controles worden uitgevoerd. Transparante statusvermeldingen.
gunstige voorwaarden
Binnen 30 dagen retour en minimaal 6 maanden garantie
milieubewust
Help ons in onze missie om ieder geproduceerd product een eigenaar te geven.
goed om te weten
Wat zijn de retour/garantievoorwaarden van Retourkansjes?
Ieder product krijgt vanuit Breezy 12 maanden garantie. Overige garantievoorwaarden kunnen verschillen per product en merk. Kijk hiervoor op het eventueel meegeleverde garantiebewijs of op de website van het desbetreffende merk.
Wie is Breezy? Hoe bereik je de Klantenservice van Breezy?
Retourkansjes worden aan je verkocht door de verkooppartner Breezy. Klik hier voor meer informatie over Breezy. Let op: het artikel dat je bestelt kan afwijken van de algemene productafbeelding.

Het telefoonnummer van de Klantenservice Breezy is 020-2420500
Waar kan ik terecht met vragen over Retourkansjes?
Heb je tijdens het bestellen een vraag over retourkansjes dan kun je terecht bij de Blokker Klantenservice. Heb je een Retourkansje gekocht dan helpt de verkooppartner Breezy  je er graag mee verder.
Waar vind ik de Retourkansjes?
Waar vind ik de Retourkansjes?Bekijk op onze website welke producten wij een tweede kans geven. Wij hebben ze voor jou al allemaal bij elkaar gezet, klik hier.
Mag ik een Retourkansje retourneren?
Je mag je Retourkansjes gewoon retourneren binnen de tevredenheidsgarantie van 30 dagen. Het product moet dan wel in dezelfde staat verkeren als bij ontvangst.
Kan ik een retourkansje omruilen?
Omdat Breezy retourproducten verkoopt is het niet altijd mogelijk om een artikel om te ruilen voor een vergelijkbaar product. Is dit het geval dan krijg je hiervoor gewoon je geld terug. In het pakket zit een retourformulier. Hierop staat hoe jij je pakket kunt retourneren/omruilen naar Breezy. LET OP: net als bij andere bestellingen bij verkooppartners geldt dat het niet mogelijk is om in de Blokker winkel je Retourkansje te ruilen of te retourneren.
Kan ik een Retourkansje reserveren?
Net als voor de andere artikelen die wij verkopen geldt, dat je een Retourkansje niet kan reserveren. Voor deze artikelen is het dan ook Op=Op.
Hoe worden Retourkansjes bezorgd?
Voor Retourkansjes geldt: op werkdagen voor 19.00 uur besteld, is morgen in huis. Mocht je vragen hebben over de levering van jouw bestelling, neem dan contact op met de klantenservice van Breezy Alle bestellingen worden gratis bezorgd.
Gelden acties en promoties ook op Retourkansjes?
Gelden acties en promoties ook op Retourkansjes?Bij Retourkansjes kun je geen gebruik maken van de acties die worden aangeboden bij nieuwe producten. Onderstaande acties op het nieuwe product gelden dus niet op de Retourkansjes:
• Cashback-acties
• Gratis producten bij aankoop
• Gratis vouchers bij aankoop
• Folderaanbiedingen