X-Sense XS01-WX Rookmelder - Slimme melder WiFi

4619349
37.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
X-Sense XS01-WX Rookmelder - Slimme melder WiFi
37.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met een compact ontwerp en een vervangbare batterij biedt de XS01-WX slimme rookmelder maximale bescherming zonder in te leveren op ruimte of prestaties. Met zijn kleine formaat past hij moeiteloos in elke ruimte, terwijl hij toch een luid alarm van 85 dB produceert om je te waarschuwen in geval van brand.

Snelle detectie
Dankzij de ingebouwde foto-elektrische sensor kan de XS01-WX langzaam brandende en smeulende branden detecteren. Deze sensor heeft een levensduur van 10 jaar.

Verbinding met de app
Met de mogelijkheid om via de gratis mobiele X-Sense Home Security app op afstand te worden bediend, biedt de XS01-WX extra gemak en veiligheid. Ontvang snel meldingen voor alarmen, storingen en lage batterijniveaus, waar je ook bent. Daarnaast kun je de melder eenvoudig testen vanuit de app. De verbinding met de app kan zonder Base Station / Gateway tot stand worden gebracht.

Let op: Belangrijk om te onthouden is dat de XS01-WX niet draadloos kan worden gekoppeld aan andere XS01-WX rookmelders. Het kan alleen worden gekoppeld aan een wifi-netwerk. Als je wifi uitvalt of er een storing optreedt, zal de rookmelder nog steeds alarm slaan, maar ontvang je geen meldingen op je telefoon.

Eenvoudige montage
Deze melder kan worden opgehangen met schroeven en pluggen. Deze worden bijgeleverd en zorgen voor een stevige montage. Wil je liever niet boren en toch een stevige montage? Bestel dan onze 45 mm SAVS® magnetische montage set erbij.

Deel je bescherming met het gezin
Met de mogelijkheid om meerdere apparaten toe te voegen aan de X-Sense Home Security app, kun je de XS01-WX rookmelder delen met 12 verschillende app-accounts. Hierdoor kunnen gedeelde gebruikers ook real-time pushmeldingen ontvangen, zodat iedereen in huis op de hoogte blijft van mogelijke gevaren.

Is deze rookmelder van X-Sense, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

Met deze X-Sense XS01-WX zijn jij en je geliefden altijd op de hoogte bij brand met een betrouwbare en veilige rookmelder.

Productspecificaties

  • Merk: X-Sense
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 8720985800618
  • Inclusief montagemateriaal: Ja
  • Type alarmsignaal: Geluidssignaal
  • Geluidsniveau (db): 85
  • Testknop: Ja
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 8x4,8 (BxH)
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten