HappyBed 40x145 - Zwangerschapskussen - Zijslaapkussen - Lichaamskussen - 145cm - Afneembare hoes - Wit

4613743
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
thehappybed-nl
2,5 Sterren
HappyBed 40x145 - Zwangerschapskussen - Zijslaapkussen - Lichaamskussen - 145cm - Afneembare hoes - Wit
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

HappyBed Lichaamskussen: Slaap als in een Droom, Zelfs met een Babybuik!
Ontdek het ultieme comfort met het HappyBed Body Pillow! Of je nu verwacht, rugklachten hebt, of gewoon op zoek bent naar de perfecte nachtrust - dit lichaamskussen is jouw slaapmaatje. Het is niet zomaar een kussen; het is een ervaring van pure ontspanning en ondersteuning. Lees verder en ontdek waarom zoveel aanstaande moeders zweren bij het HappyBed lichaamskussen.

Jouw Nachtrust Getransformeerd
Het HappyBed lichaamskussen is ontworpen met het oog op jouw welzijn. Tijdens de zwangerschap kan slapen een uitdaging worden, maar met de juiste ondersteuning transformeert jouw slaapervaring. Dit kussen is niet alleen ideaal voor aanstaande moeders; het biedt ook verlichting voor diegenen met rug- en nekklachten.

Veelzijdige Comfort
Waarom genoegen nemen met een standaard kussen als je het HappyBed lichaamskussen kunt hebben? Of je het nu gebruikt als rugsteun, tussen de knieën of als comfortabel hulpmiddel bij brandend maagzuur, dit kussen is de definitie van veelzijdigheid.

Kwaliteit die Je Voelt
Het kussen is vochtregulerend, ondersteunt de juiste lichaamshouding en de hoes is wasbaar op 40 graden. Het vormt zich ook perfect naar jouw lichaamscontouren.

Slapen Tijdens de Zwangerschap? Geen Probleem!
Het HappyBed lichaamskussen biedt de noodzakelijke ondersteuning waardoor je tijdens je zwangerschap comfortabel kunt slapen. Het beperkt de druk op heupen en rug, en ondersteunt zowel buik, rug als knieën.

Elke nacht goed slapen is geen luxe, het is een noodzaak - vooral tijdens de zwangerschap. Trakteer jezelf op het comfort en de ondersteuning die je verdient met het HappyBed lichaamskussen. Het is meer dan een investering in een kussen; het is een investering in jouw welzijn.

Productspecificaties

  • Merk: HappyBed
  • EAN: 8721001720798
  • Kleur: Wit

Beoordelingen

Gesponsorde producten