WAYS - Zwembad Onderhoud - Onderhoudspakket Medium Deluxe + - Van 2500 tot 25.000 liter

3703802
86.95
Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WAYS
3,4 Sterren
WAYS - Zwembad Onderhoud - Onderhoudspakket Medium Deluxe + - Van 2500 tot 25.000 liter
86.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Het WAYS zwembad onderhoudspakket Medium Deluxe + is speciaal samengesteld om uw zwembad op de allerbeste manier te onderhouden. Het Medium Deluxe + pakket kan gebruikt worden bij ieder type zwembad, spa of jacuzzi met een watercapaciteit tussen de 2500 tot 25000 liter. Het pakket is ideaal voor het onderhouden van uw zwembad en bevat alle benodigdheden om uw zwembadwater schoon en fris te houden. Dit pakket bevat 20 grams chloortabletten die ideaal zijn voor zwembaden met bovengenoemde watercapaciteit. Door het gebruik van de meegeleverde chloordrijver wordt het chloor met gelijke mate door het zwembadwater verdeeld. Daarbij bevat het pakket pH+ en pH- om de pH-waarde van het water op peil te houden. De juiste chloor- en pH-waarde kunt u meten met de bijgeleverde WAYS teststrips. Ook bevat dit pakket de WAYS Repair Set die u gemakkelijk kunt gebruiken wanneer het zwembad een klein scheurtje of gaatje bevat. De chloorshock zorgt ervoor dat u snel na het toedienen hiervan het chloor op het juiste peil hebt en de anti-alg helpt direct tegen algen en groen water. Vlokkingsmiddel is een middel om zwevende verontreinigde deeltjes uit het water te verwijderen. Het voegt de kleine deeltjes in het water samen tot grotere deeltjes (vlokken) die gemakkelijk door het filter kan worden opgenomen. Tot slot helpt de WAYS scrubborstel u bij het schoonmaken van de randen van het zwembad en geeft de Intex thermometer de exacte temperatuur van het zwembad weer. Kortom een uitgebreid en compleet onderhoudspakket gedurende de hele zomer!

Belangrijk!
Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing en voorschriften op de verpakking

Het gebruik van zwembadchemicaliën zorgt voor langer plezier van het zwembadwater. Het doodt de bacteriën, virussen en algen en bestrijdt vuildeeltjes die de kwaliteit van het water verminderen. Meet altijd eerst de actuele chloor- en ph-waarde met een tester zodat je weet hoeveel chemicaliën er toegevoegd dienen te worden.

De WAYS Teststrips (75 strips) en Repair Set
De WAYS teststrips helpen u bij het meten van de chloorwaarde, de pH-waarde en de totale alkaliteit van uw zwembadwater. U houdt de teststrip 5 seconden in het water, daarna dient u 15 seconden te wachten en legt u de teststrip op de achterkant van de verpakking. Nu kunt u de actuele waarden van het water gamakkelijk aflezen met de kleurenkaart. Hieronder leest u meer over de verschillende waarden.
De WAYS Repair Set geeft u zelf de mogelijkheid om gaatjes en/of scheurtjes onder water te lijmen, waardoor u uw zwembad niet leeg hoeft te laten lopen. Zo behoudt u al het kostbare water en kunt u binnen no time weer genieten van uw zwembad. De WAYS Repair Set bevat 29,6 ml lijm, 2 vinylplaatjes en een schoonmaakstaafje. De gebruiksaanwijzing staat op de verpakking.

Pool Power chloor en de Intex chloordrijver
Het gebruik van chloor is erg belangrijk, omdat hierdoor het water in uw zwembad, spa of jacuzzi gedesinfecteerd wordt. Het dood de bacteriën, virussen en algen en bestrijdt vuildeeltjes. Hoe werkt het? U plaatst de chloortablett(en) in de chloordrijver en met de regelaar aan de onderkant kunt u de gewenste chloorafgifte instellen. Vervolgens lost het zwembadchloor langzaam op wanneer het in contact komt met het zwembadwater. De juiste chloorwaarde ligt rond de 2 ppm (parts per million). Het zwembadchloor van Pool Power is van zeer hoge kwaliteit doordat het chloor is gestabiliseerd, wat betekent dat het minder snel vervliegt door invloed van de zon en het beter werkt door een langzamere afgifte.
Belangrijk!
Lees voor gebruik de meegeleverde handleiding of de verpakking.

Pool Power pH+ & pH-
De pH-waarde is de basis van een goede waterbalans. Een goede pH-waarde zorgt voor een optimale werking van andere chemicaliën, zoals de chloorproducten. De pH+ en pH- helpen u bij het verhogen of verlagen van deze waarde en omdat het in poedervorm is, kan het snel oplossen in het zwembadwater. Een goede pH-waarde ligt tussen de 7,0 en 7,6. De hoeveelheid pH+ of pH- die u dient toe te voegen om deze waarde op peil te houden wordt uitgebreid uitgelegd in de meegeleverde WAYS instructiegids en is te zien op de verpakking. Lees dus voor goed gebruik de meegeleverde handleiding of de verpakking!

De WAYS scrubborstel
De WAYS scrubborstel is zeer geschikt voor het handmatig verwijderen van kalkafzettingen, algen en vuil wat zich hecht aan de liner of de waterlijn in uw zwembad, spa of jacuzzi.

De Intex thermometer
De Intex thermometer is speciaal voor zwembaden, spa's of jacuzzi's. Het geeft duidelijk de temperatuur weer en blijft aan de oppervlakte drijven.

Pool Power shock
Pool Power shock is sneloplossend chloor en is zeer geschikt wanneer u het chloorniveau snel op peil wil brengen. Het chloor reageert direct op water. Doordat de shock in poedervorm is, wordt het ook wel granulaat genoemd.

Pool Power anti-alg
anti-alg, zoals de naam al zegt, bestrijdt algen effectief. Slecht wateronderhoud of onverwachte weersinvloeden kunnen zorgen voor een verkeerde waterbalans. Algen krijgen dan de kans om zich te ontwikkelen in het zwembad. Het resultaat: een groen zwembad. Hoe gebruikt u het? Pool Power anti-alg mag samen met andere chemicaliën gebruikt worden, zoals chloor. Wanneer het zwembad al groen is, voer dan eerst een shockbehandeling uit met een chloorshock. Zo werkt anti-alg effectiever. Voeg vervolgens de juiste hoeveelheid vloeistof toe aan een emmer met warm water of zwembadwater. Bekijk op de verpakking hoeveel u precies nodig heeft. Verspreid het vervolgens gelijkmatig over het zwembad en zorg ervoor dat de zwembadpomp draait.

Pool Power vlokkingsmiddel
Vlokkingsmiddel is een middel om zwevende verontreinigde deeltjes uit het water te verwijderen. Het middel voorkomt dat het water troebel wordt, doordat het de kleine deeltjes in het water samenvoegt tot grotere deeltjes (vlokken) die gemakkelijk door het filter kan worden opgenomen.

Pluspunten:
- Onderhoudspakket samengesteld voor uw zwembadinhoud tussen de 2500 en 25.000 liter
- Al uw onderhoudsbenodigdheden in één pakket
- In één keer klaar voor de hele zomer!
- Deze Deluxe uitvoering heeft als extra toevoeging dat het vlokkingsmiddel bevat

Verpakkingsinhoud:
- WAYS Teststrips (75 strips) & Repair Set
- Pool Power 20 grams chloortabletten (1kg)
- Pool Power pH+ & pH-
- Intex chloordrijver
- WAYS scrubborstel
- Intex thermometer
- Pool Power anti-alg
- Pool Power vlokkingsmiddel
- Pool Power shock

Productspecificaties

  • Merk: WAYS
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8720679644733

Beoordelingen

Gesponsorde producten