X-Sense XC04-WX Koolmonoxidemelder - Slimme melder WiFi

4619348
47.95
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
X-Sense XC04-WX Koolmonoxidemelder - Slimme melder WiFi
47.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de XC04-WX: een slimme koolmonoxidemelder die eenvoudig verbonden kan worden met Wi-Fi via de X-Sense Home Security app. Blijf op de hoogte van wat er thuis gebeurt met meldingen via de app, zelfs wanneer je weg bent.

Het grote LCD-scherm geeft duidelijk aan hoeveel koolmonoxide de melder detecteert, variërend van 30 tot 999 ppm, terwijl een 85-decibel alarm klaar staat om je te waarschuwen als het niveau gevaarlijk wordt. Daarnaast knippert er een LED om de alarmstatus aan te geven.

Verbinden met de app
Met de mogelijkheid om via de gratis mobiele X-Sense Home Security app op afstand te worden bediend, biedt de XC04-WX extra gemak en veiligheid. Ontvang snel meldingen voor alarmen, storingen en lage batterijniveaus, waar je ook bent. Bovendien kun je de melder eenvoudig testen vanuit de app. De verbinding met de app kan zonder Base Station / Gateway tot stand worden gebracht. Je kunt tot wel 24 XC04-WX melders toevoegen aan de app.

Let op: Belangrijk om te onthouden is dat de XC04-WX niet draadloos kan worden gekoppeld aan andere XC04-WX melders. Het kan alleen worden gekoppeld aan een wifi-netwerk. Als je wifi uitvalt of er een storing optreedt, zal de koolmonoxidemelder nog steeds alarm slaan, maar ontvang je geen meldingen op je telefoon.

Eenvoudige montage
Dankzij het compacte formaat en de meegeleverde schroeven en pluggen kan de XC04-WX moeiteloos worden gemonteerd op een muur of plafond. Hij kan ook op een plank of kast worden geplaatst.

Deel je bescherming met het gezin
Met de mogelijkheid om meerdere apparaten toe te voegen aan de X-Sense Home Security app, kun je de XS01-WX rookmelder delen met 12 verschillende app-accounts. Hierdoor kunnen gedeelde gebruikers ook real-time pushmeldingen ontvangen, zodat iedereen in huis op de hoogte blijft van mogelijke gevaren.

Is deze koolmonoxidemelder van X-Sense, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

Met de X-Sense XC04-WX koolmonoxidemelder ben je altijd op de hoogte van een te hoge concentratie van dit gevaarlijke gas!

Productspecificaties

  • Merk: X-Sense
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 8720985800625
  • Inclusief montagemateriaal: Ja
  • Type alarmsignaal: Geluidssignaal
  • Geluidsniveau (db): 85
  • Testknop: Ja
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 7x2,5 (BxH)
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten