Sleep Comfy - Hoofdkussen - Traagschuim Galaxy Motion Medium 2.0 - Geschikt voor rug-, zij-en buikslapers 65x40x15 cm

4053548
59.95
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sleep-Comfy
4,5 Sterren
Sleep Comfy - Hoofdkussen - Traagschuim Galaxy Motion Medium 2.0 - Geschikt voor rug-, zij-en buikslapers 65x40x15 cm
59.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ervaar het ultieme comfort met de Galaxy Motion Pillow Series


Slaap is een essentieel onderdeel van ons leven en de kwaliteit van onze slaap kan onze algehele gezondheid en welzijn aanzienlijk beïnvloeden. Daarom is het cruciaal om te investeren in de juiste slaapoplossingen. Maak kennis met de Galaxy Motion Pillow Series van Sleep Comfy, een revolutionair product dat is ontworpen om u het ultieme comfort en ondersteuning te bieden.

Wat is de Galaxy Motion Pillow Series?
De Galaxy Motion Pillow Series is een serie innovatieve hoofdkussens die zich perfect vormen naar de vorm van je hoofd, nek en schouders. Deze hoofdkussens zijn verkrijgbaar in drie verschillende zachtheidsniveaus: Soft 1.0, Medium 2.0 en Firm 3.0, voor mensen met verschillende comfortvoorkeuren. Elk hoofdkussen is vakkundig gemaakt op basis van de nieuwste onderzoeken op het gebied van slaapcomfort, zodat u de best mogelijke nachtrust krijgt.

Voordelen van de Galaxy Motion Hoofdkussenserie
Investeren in de Galaxy Motion Pillow Series kan uw slaapkwaliteit aanzienlijk verbeteren. Deze hoofdkussens zijn ontworpen om nek-, schouder- en rugklachten te verminderen en uw comfort en ontspanning te verbeteren. Ze hebben ook een uitstekende vochtregulatie, wat zorgt voor een comfortabele en zweetvrije ervaring. Met hun hypoallergene eigenschappen en weerstand tegen huisstofmijt bevorderen deze hoofdkussens ook een gezondere slaapomgeving.

Hoe gebruik je de Galaxy Motion Hoofdkussenserie?
Het gebruik van de Galaxy Motion Pillow Series is eenvoudig. Kies gewoon het hoofdkussen dat overeenkomt met de zachtheid van uw voorkeur. Vergeet niet dat de Firm 3.0 optie extreem stevig is, vergelijkbaar met de hardheid van steen of hout. Dus als je de voorkeur geeft aan een zachter hoofdkussen, is de Soft 1.0 of Medium 2.0 misschien een betere keuze voor jou.

Wasvoorschriften;

  1. Voorbereiding: Verwijder de buitenhoes van het hoofdkussen. Probeer niet de binnenhoes of de traagschuimvulling te wassen.
  2. Machine instellingen: Stel uw wasmachine in op een zacht programma op een temperatuur van 30 graden Celsius.
  3. Wasmiddel: Gebruik een mild wasmiddel. Gebruik geen bleekmiddel of agressieve chemicaliën omdat deze de stof van de hoes kunnen beschadigen.
  4. Laden van de machine: Plaats de buitenhoes in de wasmachine. Om het evenwicht in de wasmachine te bewaren, is het raadzaam om de hoes met vergelijkbare lichte artikelen te wassen.
  5. Strijken: Indien nodig strijken op een lage warmtestand om eventuele kreukels glad te strijken.

Let op: Volg altijd de wasinstructies. Verkeerd wassen kan leiden tot kleurvervaging, krimp of beschadiging van de hoes. Overweeg in geval van twijfel een professionele stomerij.

Reacties
Veel klanten hebben hun tevredenheid geuit over de Galaxy Motion Pillow Series. Ze hebben de hoofdkussens geprezen om hun comfort, ondersteuning en verbeterde slaapkwaliteit. Dus waarom sluit u zich niet aan bij de vele tevreden klanten en ervaar zelf de voordelen van de Galaxy Motion hoofdkussenserie?

De Galaxy Motion Pillow Series is meer dan alleen een hoofdkussen; het is een oplossing voor beter slapen. Met zijn innovatieve ontwerp en vele voordelen is het een investering in uw gezondheid en welzijn. Wacht dus niet langer. Ervaar vandaag nog het ultieme comfort en de verbeterde slaapkwaliteit met de Galaxy Motion Pillow Series.

Productspecificaties

  • Merk: Sleep Comfy
  • EAN: 8719992746118
  • Stevigheid kussen: Medium
  • Ergonomisch ontworpen: Ja
  • Materiaal vulling: Traagschuim
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Geschikt voor kinderen: Ja
  • Wasbaar: Ja
  • Met afritsbare hoes: Ja
  • Allergie vrij: Ja
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 65x40x15 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten