Blokker plaid Japandi 130x170cm - Grey

4351304
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
Blokker plaid Japandi 130x170cm - Grey
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen

Productomschrijving

Het Blokker Plaid Japandi is een prachtig stuk dat functionaliteit combineert met de verfijnde esthetiek van de Japandi-stijl. Met afmetingen van 130 bij 170 centimeter biedt dit plaid niet alleen warmte en comfort, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte.

Gemaakt van hoogwaardig materiaal, straalt dit plaid een gevoel van luxe uit, terwijl het tegelijkertijd zacht aanvoelt en heerlijk warm is. De grijze kleur voegt een vleugje ingetogen elegantie toe aan elke omgeving, waardoor het plaid zich gemakkelijk aanpast aan diverse interieurthema's.

Het ontwerp van het Blokker Plaid Japandi weerspiegelt de eenvoud en rust van de Japandi-stijl, met subtiele details die het plaid een tijdloze uitstraling geven. Of je het nu over de bank drappert voor extra warmte tijdens koude avonden, het op het bed legt voor een decoratief accent, of het gebruikt als een knusse metgezel tijdens ontspannen momenten, dit plaid past perfect bij elke gelegenheid.

Voeg een vleugje verfijning en comfort toe aan je huis met het Blokker Plaid Japandi. Geniet van de veelzijdigheid en de serene schoonheid die dit prachtige plaid met zich meebrengt en creëer een sfeer van rust en gezelligheid in elke kamer.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0015193
  • EAN: 8718827374090
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Katoen
  • Afmeting (cm): 170x130 (LxB)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 460.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten