Lumiz Metalen Terras Standaard voor Lumiz Solar tuinverlichting

3999353
69.95
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Interloyal
3,9 Sterren
Lumiz Metalen Terras Standaard voor Lumiz Solar tuinverlichting
69.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Waarom je moet kiezen voor het Lumiz Terras Standaard:
  • Geschikt voor Lumiz solar buitenlampionnen - Met deze standaard kun je de Lumiz solar lampionnen overal in je tuin plaatsen en je terras precies aankleden zoals jij dat wilt.
  • Ruimte voor 3 Lumiz solar lampionnen - Aan de standaard kunnen 3 Lumiz solar lampionnen worden opgehangen, waardoor je een warme en persoonlijke sfeer in je tuin kunt creëren (lampionnen zijn niet inbegrepen).
  • Strak en keurig design - De stalen standaard is 192 cm hoog, 40 cm lang en 40 cm breed, waardoor hij een mooi statement maakt in je tuin. De standaard is gepoedercoat, wat hem een strak en keurig afgewerkt uiterlijk geeft.
  • Eenvoudig te plaatsen - De Lumiz Terras Standaard is gemakkelijk op te zetten en te verplaatsen, zodat je jouw tuin altijd kunt aanpassen aan jouw wensen

De stalen standaard van Lumiz is gepoedercoat, wat hem een strak en keurig afgewerkt uiterlijk geeft. Het is echter belangrijk om de standaard niet voor langere tijd in de regen te laten staan, omdat hij niet gemaakt is van roestvrij staal. Als de standaard toch langere tijd in de regen wordt gelaten, kan hij gaan roesten en kan de poedercoat loslaten. Om deze reden wordt aangeraden om de standaard binnen te brengen, onder een afdak te zetten of te beschermen tegen regen en andere weersomstandigheden. 

Het Lumiz Terras Standaard is de ideale oplossing om jouw tuin of terras aan te kleden met sfeervolle Lumiz solar lampionnen. Met deze robuuste en stijlvolle standaard kun je de lampionnen overal in je tuin plaatsen en je buitenruimte precies inrichten zoals jij dat wilt.

De standaard is gemaakt van staal en heeft een gepoedercoate afwerking, waardoor hij een strak en keurig uiterlijk heeft. Met een hoogte van 192 cm, een lengte van 40 cm en een breedte van 40 cm, maakt het Lumiz Terras Standaard een mooi statement in je tuin. 

Aan de standaard kunnen 3 Lumiz solar lampionnen worden opgehangen, waardoor je een warme en persoonlijke sfeer kunt creëren. Dankzij de eenvoudige opzet en verplaatsbaarheid van de standaard, kun je jouw tuin of terras altijd aanpassen aan jouw wensen. Plaats de standaard op een strategische plek om je buitenruimte optimaal te benutten en te verlichten. Met de Lumiz Terras Standaard breng je gemakkelijk sfeer en gezelligheid in je tuin. Creëer een sfeervol en persoonlijk buitenverblijf waar je heerlijk kunt genieten van de zomer.

Specificaties

Lengte Standaard: 192 cm
Afmetingen voetstuk: 40 x 40 cm
Gewicht: 6 kg
Materiaal: Kunsstof
Kleur: Zwart

OVER LUMIZ

Het LUMIZ Lampion programma biedt verschillende modellen met diverse designs. Plaats ze in combinatie met elkaar op diverse hoogtes. Mix & Match en creëer een warme en persoonlijke sfeer in uw eigen tuin! Om de LUMIZ optimaal te laten schijnen, is gekozen om een eigen solar module te ontwikkelen. Bij voldoende daglicht, bij voorkeur zonlicht, laadt de batterij optimaal op.

Productspecificaties

  • Merk: Lumiz
  • EAN: 6013825783724
  • Buiten / binnengebruik: Buiten
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Zonne-energie: Ja
  • Vorm: Rond
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 40x40x192 (LxBxH)
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten