Oogdruppel dispenser

3785264
13.47
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zorgthuiswinkel-nl
4,2 Sterren
Oogdruppel dispenser
13.47
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

Dit hulpmiddel voor het druppelen van ogen is speciaal ontworpen om het toedienen van oogdruppels of ooggel eenvoudiger en preciezer te maken. Met dit hulpmiddel kunt u gemakkelijk zelf oogdruppels toedienen in het comfort van uw eigen huis.

De houder van het hulpmiddel plaatst u op uw oogkas, waardoor u uw hand niet stil boven het oog hoeft te houden. Vanuit het midden van de dispenser komt de druppel, waardoor er minder verlies is en het druppelen preciezer verloopt. U kunt de dispenser vasthouden en indrukken terwijl deze rust boven uw oog. Dit zorgt voor meer controle en gemak bij het toedienen van de oogdruppels.

De oogdruppelhulp is geschikt voor de meeste kunststof oogdruppelflesjes en kunststof ooggeltubes. Het is echter niet geschikt voor oogzalf. De dispenser is herbruikbaar en gemakkelijk schoon te maken voor hygiënisch gebruik.

Dit hulpmiddel is ook ideaal voor gebruikers die alleen wonen of slechtziend zijn. Het is ontworpen om met één hand te kunnen gebruiken en steunt tijdens gebruik op het jukbeen en voorhoofd, waardoor het gemakkelijk en comfortabel is voor individueel gebruik.

Daarnaast is het hulpmiddel lichtgewicht en compact, waardoor het ook geschikt is om mee te nemen op reis. Of u nu onderweg bent of op vakantie, u kunt uw oogdruppels gemakkelijk en nauwkeurig toedienen met behulp van dit handige hulpmiddel.

Kortom, deze hulpmiddel voor het druppelen van ogen maakt het eenvoudiger en preciezer om oogdruppels of ooggel toe te dienen. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp, geschiktheid voor verschillende flesjes en tubes, en draagbaarheid, is het een handig hulpmiddel voor thuisgebruik en op reis.

Productspecificaties

  • Merk: Aidapt
  • EAN: 5021196758433
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 33.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten