Oliva's - Spiegel - Make-up spiegel - Spiegel Staand - Tafelspiegel - Verstelbaar - Hout

4362803
26.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Spiegel - Make-up spiegel - Spiegel Staand - Tafelspiegel - Verstelbaar - Hout
26.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Introduceer een vleugje elegantie en functionaliteit in je dagelijkse routine met de Oliva's houten verstelbare spiegel. Met zijn verbluffende grenen houten frame en doordachte ontwerp, is deze spiegel veel meer dan alleen een reflecterend oppervlak - het is een essentieel accessoire dat perfect past in je dagelijks leven.


Gebruik De spiegel is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte. Het grenen houten frame straalt een natuurlijke schoonheid uit en voegt warmte en karakter toe aan je omgeving. Het tijdloze ontwerp past naadloos in verschillende interieurstijlen, van klassiek tot modern. De spiegel is in meerdere situaties te gebruiken. Of je nu je make-up perfect wilt aanbrengen, je scheerbeurt tot in de kleinste details wilt voltooien, of gewoon een snelle blik wilt werpen voordat je de deur uitgaat, deze spiegel heeft je gedekt.


Formaat en verstelbaar Met afmetingen van 27 cm bij 20 cm biedt deze spiegel een ideale grootte voor diverse doeleinden. Wat deze spiegel echt onderscheidt, is het unieke verstelbare ontwerp. Dankzij de standaard kan de hoek van de spiegel worden aangepast, zodat je hem precies kunt positioneren zoals jij dat wilt. Dit maakt het gemakkelijk om je kijkhoek aan te passen aan je behoeften en comfort, of je nu zittend aan een bureau bent of staand voor een kaptafel.

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • EAN: 8720726275293
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 450.0
  • Werkt op batterijen: Nee

Beoordelingen

Gesponsorde producten