Combinatieset: The Pink Stuff - Schoonmaakpasta + Scrubdaddy

3863103
18.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WAYS
3,4 Sterren
Combinatieset: The Pink Stuff - Schoonmaakpasta + Scrubdaddy
18.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met deze combinatiedeal haalt u in één aankoop een handige set in huis voor het gebruik. Goedkoper & tijdbesparend!

De Pink Stuff Miracle Cleaning Paste is een mild schurende, multifunctionele pasta-reiniger die direct werkt op alle soorten hardnekkige en vuile oppervlaktevlekken. Miljoenen mensen wenden zich tot deze veelzijdige reinigingspasta voor allerlei huishoudelijke schoonmaakbehoeften, vertrouwend op zijn kracht om binnen- en buitenruimtes extra glanzend, sprankelend en brandschoon te maken. Bespaar tijd, ruimte en geld, dit budgetvriendelijke, wereldberoemde veganistische product gemaakt met natuurlijke dierproefvrije ingrediënten gaat veel langer mee dan elk ander schoonmaakmiddel en heeft een frisse en fruitige geur waar jij en je hele gezin dol op zullen zijn.

Het werkt wonderbaarlijk en is gemakkelijk te gebruiken - doe gewoon een kleine hoeveelheid van de wonderreinigingspasta op een vochtige doek of je gekozen reinigingsscrub, wrijf zachtjes over het probleemgebied en was het weg met schoon, warm water!

De Pink Stuff Miracle Cleaning Paste, opgericht in 1938, is een veelzijdige, speciaal samengestelde reiniger op basis van plantaardige olie voor gebruik zowel binnen als buiten het huis. 99% natuurlijke ingrediënten. Milieuvriendelijk Niet giftig. Niet-gevaarlijke formulering. Niet getest op dieren. De Pink Stuff Miracle Cleaning Paste is hard voor pannen, kookplaten, gootstenen, PVC, barbecues, keramische tegels, glas, douches, tuinmeubelen, schilderwerk, boten, messing, roest... de lijst is eindeloos. Bekend van onder andere TikTok!

Gebruiksaanwijzing:
De Pink Stuff Paste is een milde schurende pasta-reiniger en moet met zorg worden gebruikt. Aanbrengen met een zachte doek of spons. Zachtjes inwrijven alvorens af te spoelen met warm water. Pas op dat u niet te veel druk uitoefent, dit kan leiden tot krassen op de oppervlakken. Wees vooral voorzichtig met glas, hoogglans gepolijste stalen oppervlakken en keramische kookplaten. Test bij twijfel altijd eerst op een onopvallende plek. Niet gebruiken op hete of warme oppervlakken. Waarschuwingen:
Buiten bereik van kinderen bewaren. Rechtop bewaren op een koele, droge plaats uit de zon en niet blootstellen aan extreme temperaturen. Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met de lokale regelgeving.

Hij ruikt net zo lekker als hij eruit ziet. Voedseldeeltjes spoelen weg met een paar keer knijpen onder warm stromend water. Scrub Daddy is zacht samendrukbaar en meer absorberend in warm water. In koud water is hij stevig en kan hij hardnekkig vuil verwijderen zonder dat er agressieve chemicaliën nodig zijn FlexTexture® droogt binnen een uur zodat het niet gaat schimmelen en is onafhankelijk in het laboratorium getest om geuren tot 8 weken niet vast te houden. Veilig schrobben op meer dan een dozijn verschillende huishoudelijke oppervlakten waaronder glas anti aanbaklagen graniet keramiek hout en roestvrij staal. We hebben de tests gedaan zodat u dat niet hoeft te doen. De glimlach heeft een doel. Ja, hij is schattig, maar er is nog een reden waarom hij zo blij is je te zien. Maak in één beweging snel beide zijden van opscheplepels vorken messen en ander keukengerei schoon. 360 graden schrobben Scrub Daddy's ogen houden je vast, zodat je nooit meer een moeilijk bereikbare plek tegenkomt. Door zijn ronde vorm reinig je tegelijkertijd de zijkanten en onderkant kopjes, bekers en glazen. Wordt geleverd in orginele retailverpakking.

Pluspunten:
- Ongelooflijk effectief tegen vlekken
- Samengesteld met natuurlijke ingrediënten
- Voor een glanzend schoon resultaat

Pluspunten:
- Verwijderd hardnekkig vuil zonder agressieve chemicaliën
- Komt gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plekken

Specificaties:
- Inhoud: 850g
- Kleur: Roze
- Functie: Schoonmaakpasta
- Merk: The Pink Stuff

Specificaties:
- Gewicht: 100g
- Kleur: Geel
- Materiaal: Polyetheen & Polypropyleen
- Merk: Scrub Daddy

Verpakkingsinhoud:
1x The Pink Stuff - Schoonmaakpasta - 850 gram
1x Scrub Daddy - Gele Spons - Anti Kras

Productspecificaties

  • Merk: huismerk
  • EAN: 8720679830679
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 950.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten