FEDEC 2-in-1 Waterbezem - Douchewisser - Telescopisch - 103 cm - Wit

4536806
11.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DealDonkey
4,2 Sterren
FEDEC 2-in-1 Waterbezem - Douchewisser - Telescopisch - 103 cm - Wit
11.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de oplossing voor moeiteloos schoonmaken in de badkamer met de 2-1 waterbezem van FEDEC. Deze veelzijdige Waterbezem is te gebruiken als bezem en als douchewisser. Hij is volledig telescopisch en kan tot wel 103 cm worden. Je haalt gemakkelijk er een stang uit om hem als douchewisser te gebruiken.

Telescopisch ontwerp
Met een telescopisch ontwerp en de mogelijkheid om in elkaar te draaien, biedt onze waterbezem veelzijdigheid en gemak. Pas de lengte eenvoudig aan tot wel 103 centimeter, waardoor u zelfs de moeilijk bereikbare plekjes moeiteloos kunt reinigen.

2-1 Waterbezem/Douchewisser
Dankzij de geïntegreerde douchewisser kunt u naadloos overschakelen van het schoonmaken van uw vloer naar het drogen van gladde oppervlakken, waardoor u tijd en moeite bespaart. De ergonomische handgreep zorgt voor comfortabel gebruik.

Tijdbesparend
Dankzij de geïntegreerde douchewisser kunt u gemakkelijk overschakelen van het schoonmaken van uw vloer naar het drogen van gladde oppervlakken, waardoor u tijd en moeite bespaart. Het duurzame ontwerp zorgt voor een lange gebruiksduur, de waterbezem gaat jaren mee!

Jouw voordelen:

Ruimtebesparend ontwerp: Dankzij het telescopische en in elkaar draaibare ontwerp neemt deze waterbezem minimale opbergruimte in beslag. Ook is hij simpel op te hangen.
Veelzijdige reinigingsmogelijkheden: Deze waterbezem is niet alleen geschikt voor het vegen van vloeren, maar ook voor het schoonmaken van andere oppervlakken.
Rugvriendelijk ontwerp: Dankzij de telescopische functie van de waterbezem kunt u de lengte aanpassen aan uw behoeften, waardoor u kunt schoonmaken zonder te bukken of op een krukje te staan.

Productspecificaties

  • Merk: Fedec
  • EAN: 8720964103389
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 103x22 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten