Herder k2 koksmes klein 11 cm rvs pruimenhout

4613442
94.95
Je kunt 18 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 18 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sharp-as-a-Knife
4,6 Sterren
Herder k2 koksmes klein 11 cm rvs pruimenhout
94.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Veelzijdig keukenmes uit de K-serie van Robert Herder waarmee je zowel fruit, groenten, vis en vlees kan fijnsnijden, trancheren of fileren.

Het lemmet van het K2 Koksmes Klein is opgesierd met het herkenbare - en voor kwaliteit garant staande - windmolen icoon van Robert Herder. Het symmetrische lemmet is van roestvrij staal (RVS HRC60) en is blauwgepolijst volgens de 'Solinger Dünnschliff' Herder traditie. Een uiterst gladde snede met een lengte van 11 cm. De totale lengte van het vleesmes is 22,5 cm.

Het licht gebogen lemmet vergemakkelijkt het wiegen. Het mes heeft een doorlopende tang en een verlengde, goed uitgebalanceerde greep in notelaar die aangenaam in de hand ligt. De lemmeten van de K-serie zijn uitgevoerd in roestvrij staal met een hoog koolstofgehalte 0,7% en chroomgehalte van 14,5% wat resulteert in een uitzonderlijke hardheid 60 HRC, waardoor het mes perfect kan dun geslepen worden en lang scherp blijft.

Aangeraden wordt het Herder koksmes met heft van pruimenhout met de hand af te wassen en niet in de vaatwasser te doen. Dit verhoogt de levensduur en zorgt voor langer kwaliteitsbehoud van het koksmes.

  • Herder K2 Koksmes Klein met lemmet van 11 cm.
  • Het ergonomische heft is van krachtig en elegant pruimenhout en zorgt voor genoeg vrijheid om langdurig te snijden zonder zware belasting.
  • Het symmetrische lemmet is van roestvrij staal (RVS HRC60) en is blauwgepolijst volgens de 'Solinger Dünnschliff' Herder traditie.
  • Aangeraden wordt het Herder K2 koksmes met de hand af te wassen en niet in de vaatwasser te doen.
  • 13 jaar garantie op materiaalfouten en fabricagefouten bij normaal gebruik met het product.

Garantie

Op Robert Herder producten wordt standaard een garantie van 2 jaar gegeven. Deze garantie geldt op materiaalfouten en fabricagefouten bij normaal gebruik met het product.

Het merk

Goede messen worden met de hand gemaakt', dat is wat Robert Herder inmiddels al meer dan 150 jaar bewijst. De authentieke messenfabrikant uit het Duitse Solingen maakt de messen ook vandaag de dag nog met de hand en dat resulteert in de klassieke Molenmessen van topkwaliteit. Te herkennen aan het iconische beeldmerk van de windmolen op het lemmet. Het kwaliteitsmerk met meer dan een eeuw ervaring met de productie van keukenmessen die bekend staan als 'Molenmessen'.

Productspecificaties

  • Merk: Robert Herder
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4002108261556
  • Afwerking: Glanzend
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 225x35 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten