Medion Erazer Spectator X30 Monitor - Curved Gaming Monitor - 27" inch (68 cm) - QHD Computerscherm - PC Scherm - 165

3829354
429.00
Je kunt 85 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 85 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MEDIONshop-Nederland
4,1 Sterren
Medion Erazer Spectator X30 Monitor - Curved Gaming Monitor - 27" inch (68 cm) - QHD Computerscherm - PC Scherm - 165
429.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De perfecte game-ervaring met de MEDION ERAZER Supporter X30 Gaming Monitor

De 27 inch MD21240 Spectator X30-monitor van MEDION ERAZER tilt uw game-ervaring naar een nieuw niveau. Dankzij het gebogen breedbeeldscherm met QHD-resolutie van 2.560 x 1.440 pixels en haarscherpe beelden kunt u zich volledig onderdompelen in virtuele werelden. De verversingssnelheid van 240 Hertz met Adaptive Sync-technologie en een sensationele responstijd zorgen te allen tijde voor een vloeiende weergave. Zelfs in bijzonder snelle spelscènes ben je je tegenstanders altijd een stap voor - zelfs met donkere achtergronden, want met een dynamisch contrast van 30.000.000:1 kun je elk detail zien.

Top 5 Redenen om de MEDION ERAZER Supporter X30 Gaming Monitor te kopen:

Gebogen Design: Het gebogen ontwerp van de monitor zorgt voor een meeslepende kijkervaring door het scherm om je gezichtsveld heen te buigen, waardoor games en films boeiender worden. QHD-resolutie: Geniet van scherpe en gedetailleerde beelden met een QHD-resolutie, waardoor de helderheid en realisme van je games en multimedia-inhoud worden verbeterd. Hoge Verversingssnelheid: Met een verversingssnelheid van 240Hz ervaar je soepele en vloeiende gameplay zonder bewegingsonscherpte, wat zorgt voor snellere reactietijden en betere prestaties in snel bewegende games. Lage Reactietijd: De monitor heeft een reactietijd van slechts één milliseconde, wat zorgt voor minimale invoervertraging en vervaging, ideaal voor competitief gamen en snelle acties. Adaptive Sync Technologie: Adaptive sync technologie synchroniseert de verversingssnelheid van de monitor met het aantal frames per seconde van je grafische kaart, waardoor tearing en haperingen op het scherm worden verminderd voor een naadloze game-ervaring.

De MEDION ERAZER Supporter X30 gaming monitor combineert indrukwekkende specificaties met ergonomische ontwerpkenmerken. Het gebogen breedbeeldscherm verbetert niet alleen de onderdompeling, maar vermindert ook vermoeidheid van de ogen tijdens lange gamesessies. De QHD-resolutie levert heldere en gedetailleerde beelden, waardoor elke gamewereld tot leven komt met levendige kleuren en scherpe details.

Met een hoge verversingssnelheid van 240Hz zorgt deze monitor voor soepele en vloeiende bewegingen, essentieel voor snel bewegende gamegenres. De lage reactietijd van één milliseconde minimaliseert invoervertraging, waardoor je een competitief voordeel hebt in reactiegebaseerde games. Bovendien elimineert de adaptive sync technologie tearing en haperingen op het scherm, voor een scheurvrije en naadloze gameplay.

Specificaties:

Schermgrootte: 32 inch Schermtype: Gebogen Breedbeeld LCD Resolutie: 2560 x 1440 pixels (QHD) Verversingssnelheid: 240Hz Reactietijd: 1ms Adaptive Sync: Ja Connectiviteit: HDMI, DisplayPort Afmetingen (met standaard): 607 x 498 x 259 mm Gewicht (met standaard): 6.1 kg Energie-efficiëntie: Klasse G

Productspecificaties

  • Merk: Medion
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4061275197501
  • Type scherm: LCD
  • Gebogen scherm: Ja
  • Beeldscherm verversing snelheid (Hz): 240 Hz
  • Beeldschermresolutie: HD ready
  • Kleur: Zwart
  • Afmetingen inclusief voet (cm): 498
  • Afmetingen zonder voet (cm): 364
  • Beeldscherm resolutie: 2560 x 1440
  • Schermdiagonaal: 7 inch (18 cm)
  • Energielabel (Nieuw): G

Beoordelingen

Gesponsorde producten