Monopoly - Dungeons & Dragons Edition

4358091
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Monopoly - Dungeons & Dragons Edition kopen!

Betreed een wereld van avontuur, mythen en magie met Monopoly - Dungeons & Dragons Edition!

Deze bijzondere editie van Monopoly nodigt je uit om de rol aan te nemen van een avontuurlijke held in het legendarische universum van Dungeons & Dragons. Reis door betoverde rijken, verken mysterieuze kerkers en verhandel eigendommen die gevuld zijn met mythische schatten en magische krachten.

Kies je favoriete klasse als speelstuk en maak je klaar om epische zoektochten te voltooien en mythische monsters te trotseren. Verzamel legendarische artefacten, verbeter je eigendommen met toverspreuken en laat je leiden door je strategie en slimheid om het ultieme doel te bereiken: heerschappij over het rijk!

Met kaarten die geïnspireerd zijn op quests, ontmoetingen en magische items uit het Dungeons & Dragons-universum, brengt Monopoly - Dungeons & Dragons Edition de spanning en het avontuur van de populaire tabletop-rolspel naar je spelavonden. Ontdek verborgen schatten, smeed allianties en overwin je mede-avonturiers om de ultieme heerser van het rijk te worden!

Ben je er klaar voor om je eigen saga te schrijven en de legende van je avonturen vast te leggen in een unieke Monopoly-ervaring? Grijp nu je kans om de Monopoly - Dungeons & Dragons Edition in huis te halen en jezelf onder te dompelen in de wereld van magie, heldendom en eindeloos plezier!

Kenmerken:

- Voor 2-6 spelers vanaf 12 jaar.
- Inclusief 8 tokens
- 28 eigendomsbewijzen
- 16 ‘Encounters’ kaarten
- 16 ‘Treasure’ kaarten
- 32 huizen omgedoopt tot ‘Expeditions’
- 12 hotels omgedoopt tot ‘Bases’
- 1 set met geld en instructieboekje

Productspecificaties

  • Merk: Hasbro
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 5036905046374
  • Minimum aantal spelers: 2
  • Maximum aantal spelers: 8
  • Doelgroep: Familie
  • Spelsoort: Partyspel
  • Spel speeltijd (min): 60 - 120 min.

Beoordelingen

Gesponsorde producten