Schoonmaakbundel - The Pink Stuff Wash up spray & Scrub Daddy

3863095
17.85
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WAYS
3,4 Sterren
Schoonmaakbundel - The Pink Stuff Wash up spray & Scrub Daddy
17.85
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met deze combinatiedeal haalt u in één aankoop een handige set in huis voor het gebruik. Goedkoper & tijdbesparend!

Laat het schuim van The Pink Stuff je vaat en oppervlakken transformeren en laat elke keer een sprankelend, schoon resultaat achter. Gewoon sprayen, afvegen en afspoelen.
Gebruiksaanwijzing:
Voor licht vervuilde vaat/oppervlakken gewoon besproeien en afspoelen met water. Voor zwaar vervuilde vaat/oppervlakken, gewoon sprayen, het roze schuim een ??paar minuten laten intrekken en dan wegvegen en afspoelen met water. Als u de vaat in de vaatwasser plaatst, zorg er dan voor dat de vaat volledig is afgespoeld.

Let op:
Mensen met een gevoelige huid moeten handschoenen dragen bij het gebruik van het product. Test bij twijfel altijd op een onopvallende plek. Niet geschikt voor gekwetste, geoliede, openporige, geverfde of gelakte houtoppervlakken.

Waarschuwing:
De Miracle Wash Up Spray veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Kan een allergische reactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Buiten bereik van kinderen houden. Lees het etiket voor gebruik. Vermijd het inademen van dampnevel. Was verontreinigde huid grondig na hantering. Voorkom lozing in het milieu. Draag beschermende handschoenen en oogbescherming.

De Scrub Mommy is een dubbelzijdige spons voor het krasvrij schrobben en reinigen van meer dan een dozijn verschillende huishoudelijke oppervlakten waaronder anti aanbaklaag kristal graniet travertin en met olie gewreven brons. Haar FlexTexture® Side wordt stevig in koud water voor extra schrobkracht. In warm water wordt het zachter waardoor het beter geschikt is voor lichte schoonmaakklussen. Meer dan een blij gezicht Scrub Mommy's vorm is ergonomisch en volledig functioneel. Gebruik haar ogen om 360 graden schoon te maken en bereik de bodem van hoge glazen koffiepotten en sauspannen. Haar glimlach reinigt beide kanten van gebruiksvoorwerpen in één gemakkelijke beweging. Wordt geleverd in originele retailverpakking.

De Mommy spons van het Amerikaanse merk Scrub Daddy staat heel gezellig in uw keuken. Het vrolijke uiterlijk van de spons heeft namelijk een goede reden. U kunt eenvoudig uw bestek in de mond van de smiley stoppen waardoor de boven- en onderkant tegelijkertijd worden schoongemaakt. En wanneer u een glas aan de binnenkant wilt schoonmaken drukt u simpelweg uw vingers in de ogen om zo een ronddraaiende beweging te maken aan de binnenkant van het glas.

De spons heeft 2 zijdes. De ene kant van de spons verandert, bij aanraking met water, van textuur naar stevig of zacht. Bij koud water wordt de spons hard. Hierdoor is de spons geschikt voor het schrobben van hardnekkig vuil op uw vaat. Bij warm water is de spons zacht en meer absorberend. Daardoor is hij ideaal om de vaat mee af te wassen. De andere kant van de spons heeft een extra absorberende laag waardoor afwasmiddel beter blijft zitten. De spons blijft na het uitspoelen vlekvrij én tot 8 weken geurloos.

Pluspunten:
- Snijdt door vet
- Maakt je vaat en oppervlakken sprankelend schoon
- Veganistisch product

Pluspunten:
- Verwijderd hardnekkig vuil zonder agressieve chemicaliën
- Komt gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plekken
- De spons heeft 2 zijdes en blijft tot 8 weken geurloos

Specificaties:
- Inhoud: 400 ml
- Substantie: Vloeibaar
- Merk: Finish

Specificaties:
- Gewicht: 54g
- Kleur: Roze
- Materiaal: Polyetheen & Polypropyleen
- Merk: Scrub Daddy

Verpakkingsinhoud:
1x The Pink Stuff - Wash-Up Spray - 500 ml
1x Scrub Daddy - Roze Mommy Spons - Dubbelzijdig Krasvrij

Productspecificaties

  • Merk: The Pink Stuff
  • EAN: 8720679836824
  • Inhoud in liters: 0.5
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 604.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten