Topdiervoeding Ongepelde Pindaslinger - Voederslinger voor Tuinvogels - 10 x 400 Gram

4481298
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Topdiervoeding Ongepelde Pindaslinger - Voederslinger voor Tuinvogels - 10 x 400 Gram
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Verwen vogels en eekhoorns in de wintermaanden met de Topdiervoeding doppindaslinger. De dieren in je tuin genieten van een heerlijke gezonde snack die ervoor zorgt dat ze ook in de kou genoeg energie hebben. Deze pinda’s voor vogels zijn altijd vers geoogst en daarna zorgvuldig verpakt, waardoor je alleen de beste kwaliteit in huis haalt. De doppinda slingers/ ongepelde pindaslinger, worden geleverd in sterk polynet met handig ophanghaakje zodat ze extra lang vers blijven. Je tuin is binnen de kortste keren vol met koolmezen, pimpelmezen en mussen.

Eigenschappen:

? Ongepelde doppinda’s

? Voor vogels en eekhoorns

? Mooi licht en vers

? Inhoud: 10 x 400 gram

? Hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit

De doppinda’s zijn uitermate geschikt om te gebruiken als vogelvoer voor buitenvogels en ook eekhoorns maak je er erg blij mee. De pinda’s zijn mooi licht en vers. Hierdoor kunnen de vogels ze eenvoudig zelf open maken.

Boordevol gezonde vetten

Door de doppinda’s als vogelvoer te gebruiken, voorzie je vogels in de winter niet alleen van genoeg energie, maar ook van de benodigde voedingsstoffen. De pinda’s voor vogels zitten boordevol gezonde vetten, en zijn rijk aan vitamine B3, B11 en vitamine E.

Geschikt voor vogels en eekhoorns

Wil je de vogels en eekhoorns in de wintermaanden een handje helpen? Met deze ongepelde doppinda’s krijgen de dieren in jouw tuin weer genoeg energie om de winter door te komen. De pinda’s voor vogels zijn geschikt voor vrijwel alle soorten.

Productspecificaties

  • Merk: Topdiervoeding
  • EAN: 8720726271240
  • Analytische bestandsdelen: Vocht 68.43 gr. Ruw vet 575.57 gr. Ruw eiwit 287 gr. Ruwe Celstof 23 gr. Ruw As 22 gr. Fosfor 4.40 gr. Magnesium 1.70 gr. Droge stof 931.57 gr. Calcium 1 gr
  • Type buitenvogelvoer: Pinda's

Beoordelingen

Gesponsorde producten