Topdiervoeding Pinda Mixslinger Met 1 Mezenbol -10 x 500 gram -Tuinvogelvoer

4481287
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Topdiervoeding Pinda Mixslinger Met 1 Mezenbol -10 x 500 gram -Tuinvogelvoer
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met de Topdiervoeding Mixslingers met 2 Mezenbollen voor vogels zorg je het hele jaar door voor buitenvogels in je tuin. Deze Mixslinger bevat Pinda's, Zonnebloempitten en 2 Mezenbollen, en zijn dan ook de perfecte bron van energie en voeding. Vooral in de koude winters hebben vogels baat bij extra vogelvoer, doordat ze tijdens deze periode minder gemakkelijk aan voldoende voedsel komen. Pinda’s zijn het ideale vogelvoer voor buitenvogels, omdat ze veel gezonde vetten en eiwitten bevatten. Onze 20 cm lange Mixslingers met 2 Mezenbollen zijn voorzien van 800 gram Mix met gepelde pinda’s en Zonnebloempitten en hebben een handig ophanghaakje.

Eigenschappen:

? 800 g Mixslinger met Handig ophanhaakje

? Inhoud : 12 stuks a 800 gram

? Lengte: 40 cm per stuk

? Uitstekende bron van voedingsstoffen

? Geschikt voor het hele jaar door

? Handgemaakt product

? Gepeld: geen pinda dopjes overal

? Inclusief handig ophanghaakje

Hoge kwaliteit

Deze Mixslingers met 2 Mezenbollen voor vogels en eekhoorns hang je gemakkelijk in je tuin of op je balkon, dankzij het handige ophanghaakje. De Topdiervoeding Mixslingers met 2 Mezenbollen zijn bovendien een handgemaakt product. Hierdoor is elke Mixslingers met 2 Mezenbollen uniek. De slingers zijn voorzien van 800 gram Mix voor vogels, zoals mezen, spechten en boomklevers. De lengte van de pindaslingers is 40 centimeter.

Ideaal vogelvoer voor buitenvogels

Aangezien pinda’s voor vogels een enorm goede voedingsbron zijn, is deze slinger een uitstekende toevoeging aan je tuin. Pinda’s zijn een bron van gezonde voedingsstoffen voor vogels en eekhoorns, omdat pinda’s veel gezonde eiwitten en vetten bevatten. Dit zijn voedingsstoffen die vogels lastiger binnenkrijgen gedurende de herfst en winter. Alle pinda’s van deze pindaslingers zijn gepeld, omdat gepelde pinda’s voor vogels gemakkelijker te eten zijn. Zo komen vogels en eekhoorns aan genoeg energie!

Het hele jaar door

Vooral in de koude herfst- en wintermaanden hebben vogels moeite om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. In de winter zijn veel planten bevroren, waardoor buitenvogels die in Nederland verblijven snel afvallen en moeite krijgen om zichzelf warm te houden. Des te belangrijker om pindaslingers op te hangen in je tuin of op je balkon! Toch is het aan te raden om het hele jaar door vogelvoer buiten te hangen voor buitenvogels. Zo zijn vogels verzekerd van goede voeding en bied je een traktatie waardoor je tuin vaak zal worden bezocht door allerlei vogels en eekhoorns

Productspecificaties

  • Merk: Topdiervoeding
  • EAN: 8720726271325
  • Analytische bestandsdelen: Vocht 68.43 gr. Ruw vet 575.57 gr. Ruw eiwit 287 gr. Ruwe Celstof 23 gr. Ruw As 22 gr. Fosfor 4.40 gr. Magnesium 1.70 gr. Droge stof 931.57 gr. Calcium 1 gr
  • Type buitenvogelvoer: Pinda's

Beoordelingen

Gesponsorde producten