WAYS - Zwembad Onderhoud - Pakket Small & Zwembad stofzuiger AquaClean

3912929
106.25
Je kunt 21 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 21 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WAYS
3,4 Sterren
WAYS - Zwembad Onderhoud - Pakket Small & Zwembad stofzuiger AquaClean
106.25
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dit onderhoudspakket bestaat uit diverse artikelen die het onderhoud van uw zwembad en het zwembadwater vereenvoudigen.

WAYS Onderhoudspakket Small
Het WAYS zwembad onderhoudspakket Small is speciaal samengesteld om uw zwembad op de juiste manier te onderhouden. Het Small pakket kan gebruikt worden bij ieder type zwembad, spa of jacuzzi met een watercapaciteit tussen de 0 en 2.500 liter. Het pakket is ideaal voor het onderhouden van uw zwembad en bevat alle benodigdheden om uw zwembadwater schoon en fris te houden. Dit pakket bevat 2,7 grams chloortabletten die ideaal zijn voor zwembaden met bovengenoemde watercapaciteit. Door het gebruik van de meegeleverde chloordrijver wordt het chloor met gelijke mate door het zwembadwater verdeeld. Daarbij bevat het pakket pH+ en pH- om de pH-waarde van het water op peil te houden. De juiste chloor- en pH-waarde kunt u meten met de bijgeleverde WAYS teststrips. Ook bevat dit pakket de WAYS Repair Set die u gemakkelijk kunt gebruiken wanneer het zwembad een klein scheurtje of gaatje bevat. Tot slot helpt de WAYS Scrubborstel u bij het schoonmaken van de randen van het zwembad en geeft de Intex thermometer de exacte temperatuur van het zwembad weer. Kortom een compleet onderhoudspakket gedurende de hele zomer!

Zwembad stofzuiger AquaClean
De Bestway bodemstofzuiger aquaclean is een fijne bodemstofzuigerset voor de reiniging van alle bovengronds zwembaden met een maximale diameter van 457cm. De zuiger is aan te sluiten op een filterpomp en hiervoor heb je een pomp nodig van minimaal 2,0m3/u.
De bodemstofzuiger heeft een extra lange slang, schepnet en een herbruikbaar vuil opvangzakje. Ook zit er een verloopstuk bij en meerdere adapters voor het gebruik bij verschillende Bestway pompen. De zuiger heeft een telescoopsteel die tot 279 cm lang gaat.

Verpakkingsinhoud:
- WAYS Teststrips (75 strips) & Repair Set
- Poolpower 2,7 grams chloortabletten (180 tabletten)
- Poolpower pH+ & pH-
- Intex chloordrijver
- WAYS scrubborstel
- Intex thermometer
- Oplaadbare zwembad stofzuiger

Let op! Wanneer de accessoires eenmaal in gebruik zijn genomen, kunnen deze wegens hygiënische redenen niet langer worden geretourneerd!

Belangrijk!
Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing en voorschriften op de verpakking

Productspecificaties

  • Merk: WAYS
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8720679645013

Beoordelingen

Gesponsorde producten