Five Nights At Freddy's: Security Breach - Nintendo Switch

4033463
55.82
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cstore
3,1 Sterren
Five Nights At Freddy's: Security Breach - Nintendo Switch
55.82
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 46.30
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Five Nights at Freddy's: Security Breach kopen voor Nintendo Switch!

In Five Nights at Freddy’s: Security Breach voor Nintendo Switch speel je het volgende, angstaanjagende hoofdstuk in de populaire Five Night’s at Freddy’s reeks!

In dit nieuwste deel van de gezinsvriendelijke horrogame speel je als Gregory, een jongetje dat ’s nachts gevangen zit in Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex. Bereid je voor op een nacht vol spanning en overlevingsinstinct, want je wordt geconfronteerd met een duistere en gevaarlijke realiteit!

Met de begeleiding van niemand minder dan Freddy Fazbear zelf, moet Gregory zien te overleven tijdens een bijna onophoudelijke achtervolging door bekende Five Nights at Freddy's-personages, en zich ook staande houden tegenover angstaanjagende nieuwe dreigingen.

Elke nacht brengt nieuwe gruwelijke gevaren met zich mee, terwijl je jouw weg moet vinden door een labyrint van gangen en kamers, terwijl je op je hoede bent voor de dreiging van de animatronics die op de loer liggen. Glamrock Chica, Roxanne Wolf, Montgomery Gator en de bewaker van het Pizzaplex, Vanessa, keren alles binnenstebuiten als het moet, dus het is niet verstandig te lang op één plek te blijven. Alleen met slimme strategieën en doordachte beslissingen kun je de nacht doorkomen en aan hun klauwen ontsnappen.

Krijg de volledige controle over de beveiligingscamera's van het gebouw voor een compleet overzicht van je omgeving, zodat je je route zorgvuldig kunt plannen en het gevaar kunt vermijden. Verwar je vijanden door verfblikken en speelgoed te gooien, en maak snel een onopvallende aftocht voordat ze naar je locatie worden gelokt. Zoek slimme schuilplaatsen om gevaar te ontwijken en blijf altijd alert om je achtervolgers te slim af te zijn. Kies je eigen speelstijl, maar wees bereid om snel aan te passen aan de situatie!

Five Nights at Freddy's: Security Breach is de ultieme test van moed en doorzettingsvermogen. Grijp je controller stevig vast en wees klaar voor een ervaring die je bijblijft, zelfs nadat de zon weer opkomt. Verlies jezelf in de nachtmerrie, maar onthoud: overleven is alles wat telt. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Geschikt voor leeftijden vanaf 12 jaar.

Bekijk de trailer van Five Nights at Freddy's: Security Breach!

Productspecificaties

  • Merk: Maximum Games
  • Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Maximum Games
  • EAN: 5016488140294
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten