Synx Tools 2 in 1 Rubberen bezem met steel - kappersbezem - Bezem met Verstelbare Steel - Verstelbare Steel (tot 120 cm)

4335997
15.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Synx Tools 2 in 1 Rubberen bezem met steel - kappersbezem - Bezem met Verstelbare Steel - Verstelbare Steel (tot 120 cm) Synx Tools 2 in 1 Rubberen bezem met steel - kappersbezem - Bezem met Verstelbare Steel - Verstelbare Steel (tot 120 cm)
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Synx-Store
3,2 Sterren
Synx Tools 2 in 1 Rubberen bezem met steel - kappersbezem - Bezem met Verstelbare Steel - Verstelbare Steel (tot 120 cm)
15.95
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een zwarte rubberen bezem met geïntegreerde raamwisser, zoals de 2-in-1 variant, is een handig schoonmaakgereedschap dat schoonmaken makkelijker en sneller maakt. Deze bezem combineert de functies van een gewone bezem en een raamwisser, waardoor je er veel verschillende schoonmaaktaken mee kunt doen. De rubberen bezem werkt goed op verschillende soorten vloeren, zoals tegels, hout, linoleum en zelfs tapijt. Omdat het rubber flexibel is, past het zich aan de ondergrond aan en verwijdert het vuil grondig. 2-in-1 Functionaliteit: De combinatie van een bezem en een raamwisser in één product bespaart tijd en ruimte, en maakt het mogelijk om meerdere schoonmaaktaken te volbrengen zonder van gereedschap te wisselen. Geschikt voor Alle Vloertypen: De flexibele rubberen haren passen zich aan elke ondergrond aan, waardoor de bezem effectief vuil kan verwijderen van tegels, hout, linoleum en zelfs tapijt. Duurzaam Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig rubber dat lang meegaat, bestand is tegen slijtage en niet snel beschadigt, zelfs bij intensief gebruik. Eenvoudig Schoon te Maken: Het rubberen oppervlak is gemakkelijk schoon te maken en onderhoudsvriendelijk, waardoor de bezem hygiënisch blijft en klaar is voor herhaaldelijk gebruik. Streeploos Resultaat: De geïntegreerde raamwisser zorgt voor een streeploze afwerking op ramen en andere gladde oppervlakken, waardoor deze bezem niet alleen voor vloeren, maar ook voor glasoppervlakken ideaal is. Product Specificaties: Kleur: Zwart Materiaal: rubber Afmetingen: Lengte van de steel: 120 cm, Geschikt voor: Tegels, hout, linoleum, tapijt, ramen Product Tips: Regelmatig Reinigen: Spoel de bezem na elk gebruik af met water om vuil en stof te verwijderen en de levensduur te verlengen. Voor Hardnekkig Vuil: Gebruik de bezem in combinatie met een mild reinigingsmiddel voor hardnekkig vuil op vloeren en andere oppervlakken. Efficiënt Ramen Wassen: Maak de ramen eerst nat met water of een reinigingsmiddel, gebruik vervolgens de raamwisser voor een streeploos resultaat. Opbergen: Hang de bezem op aan de daarvoor bestemde ophanghaak om vervorming van de rubberen haren te voorkomen en ruimte te besparen.

Productspecificaties

  • Merk: Synx Tools
  • Garantietermijn: 3 maanden
  • EAN: 8720929240630
  • Buiten / binnengebruik: Binnen en buiten
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 120x31x7 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten