TROTEC Aircooler - ventilator - bevochtiger PAE 11

4477324
74.30
Je kunt 14 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 14 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
TROTEC Aircooler - ventilator - bevochtiger PAE 11
74.30
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

LET OP: dit is een luchtkoeler, geen airco. Een luchtkoeler verkoelt je ruimte niet actief zoals een airco, maar verfrist wel effectiever dan een ventilator.

Aircooler PAE 11

3-in-1 apparaat het hele jaar door te gebruiken: luchtkoeler, ventilator en luchtbevochtiger in één

Genieten van natuurlijke afkoeling en een koele wind
Thuis of op kantoor – als het in het voorjaar en in de zomer weer eens echt heet wordt, kunt u met de PAE 11 verdampingskoeler op natuurlijke wijze geheel zonder gebruik van chemische koelmiddelen zorgen voor een verfrissend koele bries. En dat niet alleen: het compacte 3-in-1 apparaat kan desgewenst ook worden gebruikt als ventilator, luchtkoeler en luchtbevochtiger.

Optimaal binnenklimaat dankzij verdampingskoelte, ventilatie en luchtbevochtiging

Drukkend warme lucht naar buiten, koele frisse lucht naar binnen en weer doorademen - heel eenvoudig en betrouwbaar door middel van natuurlijke verdampingskoelte volgens honeycomb-technologie. De aircooler heeft een watertank met een inhoud van 3 liter en bereikt een luchthoeveelheid van 90 m³ per uur. Met een bevochtigingscapaciteit van max. 0,46 liter per uur zorgt het apparaat bij continugebruik op één tankinhoud meer dan 6 uur lang voor verfrissend koele lucht. De waterpeilindicatie op het apparaat geeft het waterniveau in reservoir weer. Desgewenst kan het verkoelende effect nog worden versterkt met de in de leveringsomvang inbegrepen koelaccu's of met ijsblokjes.

Ook als de koelfunctie niet is ingeschakeld is de PAE 11 te gebruiken als volwaardige ventilator. De ventilator is in 3 standen instelbaar en de verticale uitblaasrichting is met behulp van de ventilatielamellen flexibel instelbaar. Om de koele luchtstroom gelijkmatig te verspreiden in de hele ruimte kunt u de de loodrechte ventilatielamellen automatisch heen en weer laten bewegen (swingmodus). Bij inschakeling van de geïntegreerde natuurwindmodus neemt de luchtstroom geleidelijk aan en af als een aangename zeebries. Het gemakkelijk uitneembare luchtfilter houdt pluisjes, dierenharen en stof tegen.

De PAE 11 is ook aan te bevelen als luchtbevochtiger. In de koude jaargetijden voorkomt hij te droge verwarmingslucht waardoor uw luchtwegen en slijmvliezen worden beschermd tegen uitdroging en het risico op vatbaarheid voor virussen en andere ziekteverwekkers wordt verkleind.

Om 's nachts goed door te kunnen slapen, kan de fluisterstille nachtmodus worden ingeschakeld. Natuurlijk kunnen alle functies zowel via het bedieningspaneel als via de afstandsbediening worden ingesteld. Bovendien is de aircooler voorzien van een timerfunctie voor automatische uitschakeling. De Aircooler PAE 11 is ideaal voor ruimtes tot 15 m² resp. 37 m³ en hij ziet er aantrekkelijk en modern uit. Met zijn stevige draaggreep en soepel lopende wieltjes is hij gemakkelijk en flexibel in elke ruimte naar believen te plaatsen.

PAE 11: Comfort staat hoog in het vaandel
Dankzij zijn compacte afmetingen heeft de 3-in-1-aircooler PAE 11 talrijke comfortfuncties in huis:

Swingfunctie
De automatische swingfunctie zorgt voor een luchtcirculatie die de hele ruimte bestrijkt. De automatisch van links naar rechts draaiende (oscillerende) verticale ventilatielamellen zorgen ervoor dat de uitgeblazen lucht optimaal in de gehele ruimte wordt verspreid. Bovendien kan de horizontale uitblaashoogte handmatig worden ingesteld.

Zachte natuurwindmodus
In de natuurwindmodus koelt de PAE 11 met een toe- en afnemende ventilatiesterkte, vergelijkbaar met een verfrissende zeebries aan het strand. De zachte windstoten voelen prettig aan op de huid en zijn een goed alternatief voor een aanhoudende stroom koude lucht.

Timerfunctie
Met de praktische 8-uurs timer kan het apparaat automatisch worden uitgeschakeld na verloop van een vooraf naar eigen wens ingestelde tijdsduur. Zo bent u ervan verzekerd dat de de aircooler op kantoor na werktijd automatisch uitschakelt.

Nachtmodus
Opdat u bij een aangename verkoeling ontspannen kunt gaan slapen en goed kunt doorslapen, beschikt de luchtkoeler over een nachtmodus waarbij de ventilatiesterkte geleidelijk afneemt. Zo valt u in slaap bij een aangename verkoeling en onspant het lichaam zelfs gedurende broeiend hete zomernachten waardoor u optimaal herstelt van de inspanningen overdag. Tip: desgewenst kan gebruik worden gemaakt van de timer om het apparaat 's nachts automatisch uit te schakelen.

Afstandsbediening
Bedien de PAE 11 heel gemakkelijk van een afstand. Alle functies en instellingen kunnen zonder op te staan met de afstandsbediening worden uitgevoerd.

Luchtfilter tegen dierenhaar, stof en pluisjes
Het aan de achterzijde geïntegreerde luchtfilter houdt dierenhaar, pluisjes en stof tegen. Mensen met een allergie en mensen met gevoelige luchtwegen krijgen zo meer lucht waardoor ze gemakkelijker kunnen ademhalen. Het gemakkelijk uitneembare filter is eenvoudig te reinigen door het schoon te vegen of af te spoelen.

Natuurlijk werkend principe
In tegenstelling tot bij airconditioners wordt bij luchtkoelers geen gebruik gemaakt van chemische koudemiddelen. Het koelproces verloopt op natuurlijke wijze. Bovendien is er geen luchtafvoerslang of ingewikkelde installatieprocedure vereist.

Een mobiele aircooler werkt volgens het principe van natuurlijke verdampingskoelte. U kent het uit eigen ervaring: als u op de vochtige huid blaast, voelt u direct verkoeling omdat het verdampingsproces warmte onttrekt. Bij aircoolers resp. luchtkoelers is het net zo: binnenin de luchtkoeler bevindt zich een met water volgezogen filtermat. De aan de achterzijde van het apparaat aangezogen warme lucht wordt door het natte filter geleid en koelt vervolgens af door verdamping. De koele lucht wordt vervolgens door de ventilator de ruimte in geblazen.

Het hele jaar door te gebruiken – 's zomers luchtkoeler, 's winters luchtbevochtiger
Met de PAE 11 geniet u het hele jaar door van een weldadig klimaat. In plaats van de slanke en ruimtebesparend vormgegeven aircooler na de zomer op te slaan, kan het apparaat beter het hele jaar door worden gebruikt. In het voorjaar en in de nazomer zorgt u met de 3 ventilatiestanden voor een frisse wind en geniet u van de verkoelende werking van afkoeling door verdamping.

In de herfst en in de winter is het apparaat bovendien zeer aan te bevelen als effectieve luchtbevochtiger, om te zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Droge verwarmingslucht kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken en leiden tot een droge huid en rode ogen. Een luchtvochtigheid van 50 % verkleint het risico op het verspreiden van virussen. Door gebruik te maken van een luchtbevochtiger houdt u de luchtvochtigheid op niveau waardoor u het welbevinden in bedompt hete ruimtes vergroot en het risico op verkoudheden en virusinfecties beperkt.

Met de 3-in-1-aircooler PAE 11 profiteert u van een aangename luchtkoeling, verfrissende ventilatie en weldadige luchtbevochtiging. Voor een optimaal binnenklimaat, het hele jaar door!

Voordelen in de praktijk:
* 3-in-1 verdampingskoeler: luchtkoeling, ventilatie, luchtbevochtiging
* Natuurlijke verkoeling door verdampingskoelte door middel van honeycomb-technologie
* Te gebruiken met 2 meegeleverde koelaccu's of ijsblokjes om het koelvermogen te vergroten
* Hoog verdampingsvermogen van 0,46 liter per uur
* Waterreservoir met een inhoud van 3 liter en waterpeilindicator
* Automatisch oscillerende ventilatielamellen voor een gelijkmatige verspreiding in de ruimte
* Luchtfilter (tegen dierenhaar, pluisjes en stof)
* Natuurwindmodus: zachte toe- en afnemende windbries
* Nachtmodus met geleidelijk afnemende ventilatiesnelheid
* Aangename bediening op afstand
* 3 ventilatiestanden
* 8-uurs timerfunctie voor automatische uitschakeling
* Gemakkelijk te transporteren dankzij stevige draaggreep en transportwieltjes
* Het hele jaar door te gebruiken! 's Zomers aircooler, 's winters luchtbevochtiger

Productspecificaties

  • Merk: Trotec
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4052138088128
  • Afstandsbediening: Ja
  • Inhoud waterreservoir (liter): 3
  • Geluidsniveau (db): 55
  • Tijdklok (timer): Ja
  • Verrijdbaar: Ja
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 22x22x59 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 4.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten