Theelichthouder Soft Shades roze

4100759
2.99

Kies je kleur:

Theelichthouder Soft Shades geel Theelichthouder Soft Shades roze
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
Theelichthouder Soft Shades roze
2.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Breng een zachte en romantische gloed in je ruimte met de Theelichthouder Soft Shades in een betoverende roze tint. Deze prachtige theelichthouder voegt niet alleen een subtiel decoratief element toe, maar creëert ook een warme en uitnodigende sfeer.

Het ontwerp van de Theelichthouder Soft Shades is zorgvuldig vervaardigd om het kaarslicht op een rustgevende en elegante manier te verspreiden. De roze kleur geeft een vleugje romantiek en maakt het perfect voor het toevoegen van een vrouwelijk accent aan je interieur.

Plaats eenvoudig een theelichtje in de houder en geniet van de kalme ambiance die wordt gecreëerd door het zachte schijnsel. De Theelichthouder Soft Shades in roze is veelzijdig en past goed in verschillende ruimtes, van de woonkamer tot de slaapkamer of zelfs op de eettafel tijdens een intiem diner.

Gemaakt van hoogwaardig materiaal straalt de Theelichthouder Soft Shades duurzaamheid uit, terwijl de roze kleur een vleugje zachtheid en charme toevoegt aan je interieur. Voeg een romantisch tintje toe aan je leefruimte met deze prachtige theelichthouder in zachte roze tinten.




Productspecificaties

  • Merk: No brand
  • Artikelnummer: 0014751
  • EAN: 8720987201604
  • Kleur: Roze

Beoordelingen

Gesponsorde producten