Theelichthouder Soft Shades geel

4100757
2.99

Kies je kleur:

Theelichthouder Soft Shades geel Theelichthouder Soft Shades roze
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*
Theelichthouder Soft Shades geel
2.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Laat je ruimte stralen met de Theelichthouder Soft Shades in een warme en levendige gele tint. Deze prachtige theelichthouder voegt een vleugje zonneschijn toe aan elke kamer en creëert een gezellige ambiance.

Het ontwerp van de theelichthouder Soft Shades is zorgvuldig vervaardigd om een zachte en warme gloed te verspreiden wanneer een kaars wordt aangestoken. Het zachte geel geeft een vrolijke en positieve sfeer, waardoor het perfect is voor het opfleuren van je interieur, vooral tijdens donkere avonden.

Plaats een waxinelichtje in de houder en geniet van de kalmerende dans van kaarslicht. De subtiele schakeringen van geel geven de theelichthouder een eigentijdse uitstraling, waardoor het een aantrekkelijk decoratief element is, zelfs als het niet in gebruik is.

De theelichthouder Soft Shades geel is veelzijdig en past goed in verschillende ruimtes, van de woonkamer tot de slaapkamer of zelfs op de eettafel tijdens een gezellig diner. Voeg een vleugje kleur en warmte toe aan je omgeving met deze prachtige theelichthouder.



Productspecificaties

  • Merk: No brand
  • Artikelnummer: 0014749
  • EAN: 8720987201529
  • Kleur: Geel

Beoordelingen

Gesponsorde producten