3DS The Legend of Zelda Majora's Mask 3D

4.0 Sterren
1 beoordelingen
3DS The Legend of Zelda Majora's Mask 3D
Bekijk video(s)
1306575
72.00
Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
VideogamesNL
3.97 Sterren
 • Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis.
 • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

The Legend of Zelda: Majora's Mask werd oorspronkelijk uitgebracht voor de Nintendo 64. Nu is de game volledig opnieuw bewerkt voor de Nintendo 3DS, zodat spelers kunnen genieten van nieuwe graphics, besturingsmogelijkheden en functies.
 
Na het kwaad te hebben verslagen, Hyrule te hebben gered en de Hero of Time te zijn geworden, laat Link het land waar hij roem verwierf achter zich. Zijn tocht leidt hem naar het mysterieuze land Termina.
Terwijl hij op zijn trouwe ros Epona door het woud rijdt, loopt Link in een hinderlaag van een gemaskerde jongen die bekendstaat als de Skull Kid, en twee feeën die hem gezelschap houden. Het trio steelt Epona en de kostbare Ocarina of Time van Link. Alsof dat nog niet erg genoeg is, wordt Link vervloekt en in een Deku Scrub veranderd!

Tijdens een spannende achtervolging blijft Tatl, een van de feeën, alleen achter. Met frisse tegenzin sluit Tatl zich aan bij Link, zodat ze haar broer Tael kan terugvinden. Wanneer Link achter de Skull Kid aan gaat, komt hij een merkwaardige handelsreiziger tegen die bijzonder geïnteresseerd is in vreemde en wonderbaarlijke maskers.

Deze handelaar wordt zelf ook bij de neus genomen door die schelm uit het bos, en de Skull Kid gaat ervandoor met een bijzonder gevaarlijk masker: Majora's Mask. Link krijgt het aanbod om binnen drie dagen de Skull Kid op te sporen om de Ocarina of Time en het gestolen masker terug te krijgen. Als hij daarin slaagt, zal de handelaar de vloek van Link opheffen. Link ziet in dat hij geen keuze heeft, en hij aanvaardt het aanbod.
Het wordt echter al snel duidelijk dat niet alles is wat het lijkt in Termina: de maan hangt dreigend boven de aarde, en komt steeds dichterbij. Aan het eind van de derde dag vindt Link de Skull Kid boven op een klokkentoren en slaagt hij erin om de Ocarina of Time opnieuw in handen te krijgen. Hij herinnert zich een magische melodie, de Song of Time, die hij van prinses Zelda heeft geleerd. Daarmee kan Link, vlak voordat de maan neerstort op de aarde, drie dagen terug in de tijd gaan.

Nu moet Link een race tegen de klok houden om de inwoners van Termina te redden, Majora's Mask terug te vinden, de Skull Kid tegen te houden, en te voorkomen dat de maan op de aarde stort. De dagen van Termina zijn geteld, en de Hero of Time is de enige die het tij kan keren...

 
Nieuw in The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D:

 • Een nieuw uiterlijk: De graphics van de oorspronkelijke game zijn op de schop genomen en verbeterd, zodat het avontuur tot leven komt zoals nooit tevoren, zonder dat het gevoel van de oorspronkelijke Nintendo 64-game verloren gaat. Bekijk de wereld om je heen met de bewegingsbesturing van de Nintendo 3DS. Je kunt het perspectief in de game ook aanpassen met de Nintendo 3DS-draaiknop Pro (apart verkrijgbaar) voor je Nintendo 3DS, of met de C-stick van New Nintendo 3DS!
 • Spelen met het Touchscreen: Met het touchscreen heb je gemakkelijker dan ooit tevoren toegang tot voorwerpen. Uitrusting kiezen, kaarten bekijken en voorwerpen aan knoppen toewijzen is een fluitje van een cent dankzij het touchscreen.
 • Houd de tijd bij: Houd al je missies in het oog met het verbeterde Bombers' Notebook. Je kunt zelfs meldingen ontvangen zodat je geen bijzondere gebeurtenissen over het hoofd ziet, en door het touchscreen aan te raken kun je op de kaart zien waar iets te beleven is! De klok tikt onverbiddelijk voort voor iedereen, maar dankzij dit handige boek hoef je niets meer te missen!
 • Het spel opslaan: Bij standbeelden van uilen en veren die je in heel Termina vindt, kun je je avontuur opslaan wanneer je wilt. Pas wel op, want als je teruggaat naar de ochtend van de eerste dag, wordt je voortgang niet langer automatisch opgeslagen.


Specificaties

 • Merk: Nintendo
 • Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar
 • Merk: Nintendo
 • Games reeks: Zelda
 • Studio/ uitgever multimediagame: Nintendo
 • EAN: 0045496527204
 • Genre games: Avontuur
 • Platform: Nintendo 3DS
 • Gewicht exclusief verpakking (gr): 81.0

Reviews

Gesponsorde producten