Achaté Vlekkenreiniger

4607714
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Heb jij last van vieze vlekken in je tapijt, bank of vloer die je er maar niet uit krijgt? Met de krachtige Vlekkenreiniger van Achaté heb je altijd een oplossing bij de hand voor onverwachte vlekken.

 

Intensieve en diepe reiniging

Niks vervelender dan een vieze vlek op je splinternieuwe tapijt of bank. Deze 3in1 vlekkenreiniger verwijdert hardnekkig vuil snel en efficiënt. Het reinigingshulpstuk van dit handige apparaat heeft een ingebouwde sproeier waarmee je de vlekken direct nat kan sproeien om het vervolgens eenvoudig schoon te schrobben. Maar hier is een tip voor maximale resultaten: vul de vlekkenreiniger met je favoriete vloeibare reinigingsmiddel. Door dit te doen, til je de schoonmaakprestaties naar een hoger niveau.

 

Geschikt voor meerdere oppervlaktes

Onze 3in1 vlekken en- tapijtreiniger is geschikt voor verschillende oppervlaktes. Denk hierbij aan tapijten, textiel, bekleding, stoffering, auto’s, vloeren, matrassen, meubels en nog veel meer! Een ideale tool voor elk huishouden.

 

Altijd een brandschoon huis

Door de hoogwaardige aqua-jets in de vlekkenreiniger kan je diep doordringen in de stof de sterke zuigkracht van 12 Kpa zorgt ervoor dat alle resten effectief worden opgenomen. Zo maakt dit apparaat makkelijk ingebed vuil schoon zoals rode wijnvlekken, urine van huisdieren en bijvoorbeeld modder.

 

Jouw voordelen

- Intensieve en diepe reiniging

- Krachtige zuigkracht

- Verwijdert alle vlekken

- Geschikt voor meerdere oppervlaktes

- Hoogwaardige aqua-jets

- Eenvoudig te bedienen

- Flexibel ontwerp

- Compact design

- Makkelijk op te bergen

- Twee watertanks

- Droogt snel

- Gratis E-Book

 

Eenvoudig en flexibel

Dit geweldige apparaat is eenvoudig in gebruik, heeft een lichtgewicht en een compact ontwerp. Zo is het gebruiksgemak enorm prettig en kan je flexibel door het hele huis bewegen. De vlekkenreiniger is makkelijk op te bergen in kleine ruimtes door zijn kleine formaat.

 

Twee watertanks

De krachtige Achaté Vlekkenreiniger is voorzien van twee watertanks. De ene watertank beschikt over schoon water en de ander is om het vuile water in op te slaan. Zo kan je makkelijk na gebruik het vuile water weggooien. Het schone water wordt automatisch op de oppervlakte gesproeid. Het water wordt direct opgezogen, dit zorgt ervoor dat het gebied wat je hebt gereinigd snel droogt.

 

Specificaties

Merk: Achaté

Kleur: Zwart

Vermogen: 650W

Schoonwater tank capaciteit: 1200 ml

Watertank vuilwater capaciteit: 1400 ml

 

Koop nu de krachtige Vlekkenreiniger van Achaté en zeg maar vaarwel tegen vieze vlekken en onzuiverheden!

Productspecificaties

  • Merk: Achaté
  • EAN: 8720618551313
  • Vermogen (Watt): 600.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten