Aigostar 10ZJB - LED Nachtlampje met Bewegingssensor- 2 stuks - Dimbare - Nacht Lamp - Kinderen & Baby - Wit

3933462
13.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Aigostar
4,5 Sterren
Aigostar 10ZJB - LED Nachtlampje met Bewegingssensor- 2 stuks - Dimbare - Nacht Lamp - Kinderen & Baby - Wit
13.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze energiezuinige lamp met bewegingssensor gaat automatisch aan als er beweging is als het donker is. U kunt ook gemakkelijk de gewenste helderheid dimmen. Het ronde en compacte formaat maakt het tot een ideale nachtlamp voor uw slaapkamer, badkamer, trap, hal, keuken, kast, enz.

Twee kleurtemperaturen

Dit nachtlampje heeft twee verstelbare kleurtemperaturen: warm wit 3000K en koel wit 6500K, die kunnen voldoen aan uw behoeften voor verschillende scenario's en op veel plaatsen, zoals slaapkamer, kinderkamer, kast, gang, trap, garage.

Bewegingssensor

Het nachtlampje heeft twee standen: AAN en UIT. Als het aanstaat, is het in werkende staat. Het gaat in de slaapmodus in een heldere omgeving. Het nachtlampje gaat automatisch branden wanneer het mensen detecteert die het sensorbereik van 3-6 m betreden en gaat na 20 seconden uit wanneer mensen het sensorbereik verlaten. De detectiehoek is 100°.

Magnetische absorptie

De lampbehuizing van het nachtlampje is voorzien van een magneet, die direct op het vlakke ijzeren oppervlak kan worden geabsorbeerd of met een bijpassend rond ijzeren(met 3m lijmpasta) plaatje kan worden bevestigd. Vergeleken met het plug-in nachtlampje dat in het stopcontact moet worden gestoken, kan het magnetische nachtlampje op verschillende plaatsen worden geïnstalleerd, afhankelijk van uw behoeften, wat het leven enorm veel gemak biedt.

USB-opladen

Het product wordt geleverd met een USB-oplaadkabel, waardoor het gemakkelijk op te laden is met een nabijgelegen USB-adapter, USB-aansluiting, powerbank of computer in de buurt. Wanneer het nachtlampje wordt opgeladen, gaat het rode lampje branden en gaat het uit wanneer het volledig is opgeladen.

Energiebesparing

Met 0,5 W stroom verbruikt het nachtlampje zeer weinig energie. En in vergelijking met de nachtlampjes die batterijen regelmatig moeten vervangen, is het handig en milieuvriendelijk

Productspecificaties

  • Merk: Aigostar
  • EAN: 8433325216412
  • Aantal stuks in verpakking: 2
  • Fitting: Geïntegreerde LED
  • Lichtopbrengst Lumen: 12
  • Vorm: Rond
  • Vermogen (Watt): 0.5
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 8x8x8 (ØxLxB)
  • Diameter (cm): 8.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten