Alarm klok met tril functie Geemarc

2061637
69.95
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Coolsound-Superstore
4,5 Sterren
Alarm klok met tril functie Geemarc
69.95
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Heeft u het probleem dat u wel een klok heeft, maar dat u geen alarm op een bepaalde tijd kunt instellen? Dan is de Alarm klok met tril functie | Geemarc SC-1 wellicht iets voor u. Dit is een klok wat een geluid laat horen als alarm én een tril functie heeft. Hierdoor is deze alarm klok dus ook heel erg geschikt voor slechthorenden.

Bij de alarm klok zit een extra unit die u door middel van een draad, die bij het pakket ziet, kan laten werken. Zodra u de alarmklok heeft ingesteld wanneer u graag een alarm wilt horen, gaat ook de extra unit alarmeren, met een tril welteverstaan. Zo is deze klok dus erg geschikt voor slechthorenden. U verbindt de unit met de klok aan de achterzijde van de alarm klok. Ook kunt u uw telefoon aan de klok aansluiten, de telefoon wordt dan meteen opgeladen. U kunt verder het geluid wat van de Alarm klok met tril functie | Geemarc SC-1 komt veranderen. Of hoger óf lager. Ook kunt u het geluid volledig dempen. Ondanks dat u het geluid dan dempt, kunt u wel de trilfunctie blijven gebruiken.

Het display van de Alarm klok met tril functie | Geemarc SC-1 is behoorlijk groot voor een alarm klokje. Hierdoor kunt u de informatie wat op het display gepresenteerd staat goed aflezen zonder problemen. U kunt de helderheid van de alarm klok ook aanpassen. Hierdoor kunt u dus wanneer u de klok in een donkere ruimte plaatst het licht verduisteren. Daarnaast zit er nog een extra zaklampje op de klok die u aan -en uit kunt schakelen. Wanneer u deze aan zet begint dit licht te schijnen zodra het alarm afgaat.


Productspecificaties Alarm klok met tril functie | Geemarc SC-1:
Afmetingen: 12,5 cm x 4,7 cm;Kleur: Zwart;Geluid alarm: 95 dB;USB aansluiting voor telefoon;4 alarm opties: trillen, trillen en geluid, trillen en lichtflits, trillen en geluid en lichtflits.

Specificaties

  • Merk: Geemarc
  • EAN: 3521350008487
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 9x20x10 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten