BaByliss PRO FX775E Baard en Haar trimmer

2009717
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving


Babyliss Pro FX775E Baard en haar trimmer

Op zoek naar een trimmer die zowel de baard als ook de haren kan trimmen? Dan is de Babyliss Pro FX775E precies dat wat je zoekt. Het trimmen van de baard en haren is kinderlijk eenvoudig. Deze trimmer beschikt maar liefst over 15 precisie standen van 1mm tot en met 15mm, dat maakt deze trimmer ideaal voor het dagelijks bijwerken van de baard. Met de Babyliss Pro FX775E stel je de standen eenvoudig in, met stapjes van 1mm. Deze trimmer heeft een ingebouwde lengte vergrendeling, waardoor gelijke lengtes gegarandeerd zijn. Het led display laat zien op welke lengte de trimmer is ingesteld.

De Babyliss Pro FX775E is draadloos en beschikt over een krachtige lithium batterij. Ook als de trimmer niet volledig is opgeladen werkt hij nog net zo krachtig als met een volledig opgeladen accu. De trimmer hoeft slechts 5 minuten te worden opgeladen om een baard te kunnen trimmen. De accu laad in 90 minuten volledig op, daarna kun je de trimmer 60 minuten lang gebruiken.

Babyliss Pro FX775E Baard en Haar trimmer

Draadloze trimmer Lengte Vergrendeling Roestvrijstalen messen van 1mm tot 15mm Led display Gelijkmatige resultaten Zeer precies Krachtige lithium batterij 90 minuten laden voor 60 minuten gebruik Schoonmaak borsteltje Stijlvol oplaadstation

Bestel de Babyliss Pro FX775E voordelig online bij Meervoorhaar.nl voor een mooie stijlvolle en goed onderhouden baard!

Productspecificaties

  • Merk: BaByliss PRO
  • EAN: 3030050107449
  • Vermogen (Watt): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten