BaByliss PRO Krultang Miracurl BAB2665E

4,5 Sterren
2 beoordelingen
1497002
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving


BaByliss PRO Miracurl BAB2665E

BaByliss PRO creeert "Curling Miracurl: The Perfect Machine" De krullen machine voor schitterende krullen in enkele seconden.

Babyliss Pro heeft zichzelf weer overtroffen met dit nieuwe apparaat met hoogwaardige technologie voor prestaties kappers. De allerbeste stylisten hebben nog grote moeite om de perfecte krul te maken, echter met de BaByliss PRO Miracurl kan iedereen de mooiste krullen maken: snel, schitterend en gewoon thuis!

De BaByliss PRO Miracurl heeft drie niveaus voor het aanpassen van de temperatuur: 190°C, 210°C en 230°C. Een ingebouwde timer zorgt ervoor dat u altijd de juiste tijdslimiet gebruikt. U kunt deze tijd en warmte instellingen geheel naar eigen wens gebruiken en instellen. Deze instellingen zijn verschillend voor elk type haar maar ook afhankelijk van het resultaat dat u wilt bereiken.

De BaByliss PRO Miracurl is uitgerust met de nieuwste MaxLife Pro-technologie, die het mogelijk maakt om minder trillingen te produceren, om stiller te werken en heeft een aanzienlijk langere levenstermijn: tot wel 10.000 uur!

Doordat u met de De BaByliss PRO Curling Miracurl zeer efficient kunt werken, bespaart u tijd en is de warmte belasting voor uw haar ook minimaal. Want zoals u weet is teveel hitte niet goed voor uw haar.

"The Perfect Miracurl Curling Machine" bereikt perfectie in slechts 3 acties. Neem een lengte haar en klem het in het apparaat. De lengte zal automatisch worden opgepakt door het apparaat waarna het voorzichtig zal worden verhit in de verwarmingsruimte van het apparaat tot de door u ingestelde temperatuur.

De verwarmingsruimte is gemaakt van keramiek, waardoor er zo min mogelijk vocht wordt ontrokken uit uw haar, dus maximale bescherming. Het apparaat dient dan gesloten te blijven totdat de ingebouwde timer piept. Tot slot wordt de vergrendeling vrijgegeven en is het prachtige resultaat direct zichtbaar.

De BaByliss PRO Curling Miracurl creert krullen zonder enige moeite en zonder enige vakkennis!

Belangrijkste kenmerken:

Geschikt voor alle haarlengtes. Temperatuur instelbaar op drie standen (190°C-210°C-230°C) Tijdsduur instelbaar (8sec - 10sec - 12sec) Richting van de krul instelbaar (R - L- Auto) Hightech Motor MaxLifePRO. Keramische buis om krullen op een haarvriendelijke manier te kunnen creeren. Zeer krachtig verwarmingselement Professioneel meedraaiend snoer (2,70m)

De BaByliss PRO Curling Miracurl BAB2665E is zowel voor de professionele hairstylist als voor de consument het ideale apparaat!

Specificaties

  • Merk: BaByliss PRO
  • EAN: 3030050083514
  • Vermogen (Watt): 30.0
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof

Reviews

Gesponsorde producten