trends van Blokker

barbecueën.

Het barbecue-seizoen is weer volop aan de gang. Weer of geen weer: wij Nederlanders zijn gemaakt om te barbecueën. Daarom hebben wij het een en ander voor je op een rij gezet, van aanschaf tot schoonmaak. Zo haal je nog meer uit je grill en kun je de ultieme BBQ houden tijdens deze (warme) zomerdagen!

trends van Blokker

barbecue expert Maas-Jan

Veelgestelde vragen

Ontmoet Maas-Jan, de barbecue specialist bij Blokker. Hij helpt je niet alleen bij het kiezen van de juiste barbecue, maar ook met advies over het barbecuën van gerechten. “ik ben een vleeseter; vlees van de BBQ vind ik heerlijk. Daarnaast associeer ik barbecueën altijd met gezelligheid. Met vrienden en familie bij elkaar zijn.”

TIP: Zet een bakje water in de barbecue

Waarom bakje water in BBQ? ​Voor stabiliteit van de temperatuur kun je een bak met water op het kolenrooster zetten. Het water fungeert als warmtebuffer en houdt schommelingen tegen.

Gratis BBQ recepten

Ontdek de perfecte BBQ bij Blokker: dé expert op het gebied van grillen

Ben je op zoek naar de perfecte BBQ om heerlijk te kunnen grillen in je eigen tuin? Zoek niet verder! Bij Blokker vind je een uitgebreid assortiment aan barbecues van topkwaliteit. Als expert op het gebied van BBQ's, helpen we je graag bij het maken van de beste keuze.

Of je nu een doorgewinterde grillmeester bent of net begint met het ontdekken van de wereld van het barbecueën, bij Blokker hebben we voor ieder wat wils. Van klassieke houtskoolbarbecues tot moderne gasbarbecues en elektrische grills, je vindt het allemaal bij ons.