Over deze verkoper

Speelgoed-de-Betuwe

Speelgoed-de-Betuwe

Verkoper sinds 02 februari 2022
Speelgoed speelt een grote rol in het leven van jonge kinderen en wij van Speelgoed de Betuwe weten wat kinderen écht leuk vinden. In onze webshop hebben we een uitgebreid assortiment binnen- en buitenspeelgoed voor u geselecteerd dat verkrijgbaar is tegen een eerlijke, scherpe prijs. Online speelgoed van hoogwaardige kwaliteit bestellen dankzij ons uitgebreide netwerk van vele professionele leveranciers. We hebben producten van de beste merken te koop op onze website, onder andere speelgoed van Exit, Siku en Rolly Toys. Bij ons kunt u terecht voor speelgoed dat geschikt is voor jongens en meisjes in diverse leeftijdscategorieën. Of u nou op zoek bent naar een stoere trampoline voor in de tuin of naar leuke Paola Reina poppen, u kunt het allemaal eenvoudig online bestellen op Speelgoeddebetuwe.nl! Ruim aanbod binnenspeelgoed en buitenspeelgoed Spelen is erg belangrijk voor kinderen en het is meer dan alleen leuk vermaak. Speelgoed helpt de kinderen bij hun algemene ontwikkeling, want ze ontdekken steeds nieuwe dingen en mogelijkheden. Doordat kinderen constant bezig zijn met speelgoed, zullen ze een betere motoriek ontwikkelen en in de toekomst hebben ze hier alleen maar profijt van. In de webshop van Speelgoed de Betuwe vindt u de leukste producten voor uw kinderen die hier aan bij zullen dragen. We hebben een ruim aanbod binnenspeelgoed en buitenspeelgoed dat geschikt is voor kids in verschillende leeftijdscategorieën. Bij ons kunt bijvoorbeeld de leukste traptractors, voetbaldoelen en speelhuisjes voor buiten bestellen. Voor binnen hebben we onder andere mooie houten stallen, racebanen en poppen verkrijgbaar. Op zoek naar leuk speelgoed voor de kleintjes? Maak een keuze uit het uitgebreide assortiment van Speelgoed de Betuwe. Eenvoudig speelgoed online bestellen Speelgoeddebetuwe.nl is een snel groeiende onderneming gevestigd in de Betuwe. We zijn een familiebedrijf dat is opgericht in 2011 met het doel om u zo goed mogelijk van dienst te zijn dankzij een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. U kunt uw bestelling eenvoudig online plaatsen of afhalen in Opheusden. Voor verdere informatie verwijzen we u door naar deze pagina. Hier vindt u ook onze contactgegevens en hoe u ons kunt bereiken als u vragen heeft. Bij ons kunt u eenvoudig het leukste speelgoed voor uw kinderen online bestellen.

Informatie

Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling de producten GRATIS te retourneren.

Als je een product wilt retourneren kun je een RETOURINSTRUCTIE aanvragen bij onze klantenservice.
Onze klantenservice is te bereiken via onderstaand mailadres en telefoonnummer.
Met behulp van deze retourinstructie (verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan ons retourneren.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van ons kunnen niet worden geretourneerd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Producten kun je met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking terugsturen. Als je het product te veel hebt gebruikt om te beoordelen, dan kunnen wij daar een waardevermindering voor in rekening brengen. Dat bedrag wordt in mindering gebracht op het bedrag dat je nog terugkrijgt. Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd, (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten) .
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terugstuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging per email vanuit Blokker.
- De terugbetaling zal (indien van toepassing) worden verzorgd door Blokker.

Klachtenbehandeling

Mogelijk heb je een klacht over een bestelling, dit vinden wij uiteraard erg vervelend. Voor een zo spoedig en soepel mogelijke afhandeling van de klacht verzoeken wij je direct te richten tot de verkooppartner. De contactinformatie kun je terugvinden in de orderbevestiging en op deze pagina. De verkooppartner is niet aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie. Maar als Europese klant kan je een geschil indienen bij ODR (Online geschilbeslechting van de Europese Commissie).

Mocht je er niet met de verkooppartner uitkomen of een klacht hebben over de verkooppartner zelf, dan kun je contact opnemen met de Blokker klantenservice. De Blokker klantenservice is van maandag t/m vrijdag 09:00 - 20:00 uur en zaterdag 09:00 - 17:00 uur bereikbaar via 088-9494800.

Contact

Parallelweg 53-A
4043KH Opheusden
NLD
KVK: 52224503
BTW: NL850350530B01
Tel: 085 9024 922
E-mail: info@speelgoeddebetuwe.nl

Beoordelingen van onze klanten

4 Sterren
4.0
1 beoordeling
Productinformatie
4.0
Leversnelheid
5.0
Bezorging
5.0
Contact
3.0
4 Sterren
Productinformatie
4
Leversnelheid
5
Bezorging
5
Contact
3