Black+Decker BDCDC18HTSA Accuboormachine, 18 V, met 20 delig gereedsschapset en tas, exclusief accu en lader

4427139
69.99 59.99
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BuySharp
5 Sterren
Black+Decker BDCDC18HTSA Accuboormachine, 18 V, met 20 delig gereedsschapset en tas, exclusief accu en lader
69.99 59.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen.

Dit artikel is onderdeel van het 18V POWERCONNECT™ assortiment, het verwisselbare batterijsysteem dat werkt met alle BLACK+DECKER® 18V draadloze producten. 

Een krachtige accuboormachine is een essentieel onderdeel van elke doe-het-zelf gereedschapsset. De BLACK+DECKER 18V lithium-ion accuboormachine biedt de snelheid, het koppel en de batterijduur die je nodig hebt om elke boortaak in verschillende materialen aan te pakken, zoals hout, metaal en kunststoffen. De 10-positie koppeling zorgt voor de prestaties die je nodig hebt voor gecontroleerd boren en schroeven, terwijl het compacte en lichtgewicht ontwerp comfort biedt bij het werken op hoogtes en toegang geeft tot de meest krappe ruimtes. Deze boormachine wordt geleverd met een handige zachte tas voor opslag en transport.

Extra functies:

  • De lithium-ion batterij behoudt meer dan 80% van zijn lading gedurende meer dan 90 dagen in rust. Geen noodzaak om het apparaat voor elk gebruik op te laden.
  • 10-positie koppeling zorgt voor nauwkeurige controle bij het boren in hout, metaal, kunststof en bij alle schroeftaken.
  • Het veersysteem voor de batterij maakt een snelle en eenvoudige batterijwissel mogelijk en zorgt voor een veiligere pasvorm.

Inclusief:

  • Set gereedschap

Met de Black and Decker BDCDC18HTSA accuboormachine heb je een betrouwbare en veelzijdige tool in handen voor al je boor- en schroeftoepassingen. Dankzij de krachtige 18V lithium-ion batterij kun je langdurig werken zonder vaak op te laden. De 10-positie koppeling geeft je de juiste controle, ongeacht het materiaal waarin je boort. Of het nu hout, metaal of kunststof is, deze boormachine is er klaar voor.

Dankzij het compacte en lichtgewicht ontwerp van de boormachine kun je zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen werken, zoals in kleine hoeken of op hoogtes. Dit maakt het een handig gereedschap voor allerlei klussen in en rondom het huis.

Het 18V POWERCONNECT™ assortiment van BLACK+DECKER® biedt een geweldige functie: het verwisselbare batterijsysteem. Dit betekent dat je dezelfde batterij en oplader kunt gebruiken voor al je BLACK+DECKER® 18V draadloze gereedschappen, waardoor je geld bespaart en het gemakkelijker wordt om je collectie gereedschap uit te breiden.

Met de meegeleverde zachte tas kun je de boormachine en alle accessoires handig opbergen en vervoeren. Geen gedoe meer met losse onderdelen die kwijtraken.

Of je nu een ervaren klusser bent of gewoon af en toe klusjes in huis doet, de Black and Decker BDCDC18HTSA Accuboormachine met gereedschapset zal je zeker bevallen. Het is een betrouwbare, krachtige en handige boormachine die jouw klussen moeiteloos klaart.

Productspecificaties

  • Merk: BLACK+DECKER
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 5035048695241
  • Geluidsniveau (db): 74
  • Aantal snelheden: 99
  • Kleur: Oranje
  • Afmeting (cm): 820x28x265 (LxBxH)
  • Voltage: 18.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten