Blokker zeeppomp Emma

4056812
7.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
Blokker zeeppomp Emma
7.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen

Productomschrijving

In een wereld waarin functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan, komt de Blokker Zeeppomp Emma naar voren als een ware ster in het assortiment van huishoudelijke accessoires. Met zijn eigentijdse design en praktisch gebruiksgemak voegt deze zeeppomp een vleugje klasse toe aan elke badkamer of keuken.

De Blokker Zeeppomp Emma is ontworpen met aandacht voor detail en vakmanschap. Het strakke silhouet en de glanzende afwerking stralen een tijdloze elegantie uit die moeiteloos past in verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek. Gemaakt van hoogwaardig kunststof, combineert deze zeeppomp duurzaamheid met een verfijnde uitstraling.

Wat deze zeeppomp echt onderscheidt, is zijn functionaliteit. Met een eenvoudige druk op de bovenkant doseert de pomp precies de juiste hoeveelheid zeep voor een optimale reiniging. Of het nu gaat om handzeep in de badkamer of afwasmiddel in de keuken, de Blokker Zeeppomp Emma maakt het doseren van zeep moeiteloos en efficiënt.

Naast zijn gebruiksgemak is de Blokker Zeeppomp Emma ook gemakkelijk te onderhouden. De pomp kan eenvoudig worden bijgevuld door de bovenkant los te draaien, waardoor het navullen van zeep een fluitje van een cent is. Bovendien is het gladde oppervlak van de zeeppomp gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek, waardoor het altijd fris en hygiënisch blijft.

Met zijn slanke ontwerp en praktische functionaliteit is de Blokker Zeeppomp Emma een onmisbare toevoeging aan elke badkamer of keuken. Of je nu op zoek bent naar een handige zeepdispenser voor dagelijks gebruik of een stijlvol accent wilt toevoegen aan je interieur, deze zeeppomp biedt het beste van beide werelden. Maak van je alledaagse taken een plezier met de Blokker Zeeppomp Emma.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0014441
  • EAN: 8718827354191
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Keramiek
  • Afmeting (cm): 10,4x13x12,8 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 320.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten