Bolsius Citronella Patiolight Geel

3527923
3.49
Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
Bolsius Citronella Patiolight Geel
3.49
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Bolsius - buitenkaars citronella - geel - 9,4cm

Geniet van sfeervolle en zorgeloze zomeravonden buiten! De citronella buitenkaarsen van Bolsius bevatten natuurlijke extracten, hebben een heerlijk frisse geur en branden tot wel 40 uur.

  • Hoogstaande kwaliteit
  • Perfecte vlam
  • Met natuurlijke extracten
  • Met natuurlijke vegan wax
  • Zonder palmolie
  • Zonder dierlijk vet

Kwaliteitskaarsen herken je aan een lange brandduur en gebruik van de beste grondstoffen. Omdat het katoenen lontje gevlochten is blijft je vlam stabiel. De vorm van het glas zorgt ervoor dat je kaars niet zo snel uitwaait.

Geniet van de natuurlijke frisheid van citronella! Een tijdloze en herkenbare geur die zich subtiel verspreidt, voor sfeervolle avonden buiten.

Met de Bolsius collectie citronellakaarsen creëer je sfeer en gezelligheid buiten! Zo geniet je in je tuin, op je balkon of terras van natuurlijk kaarslicht én een frisse geur.

Bolsius maakt kwaliteitskaarsen sinds 1870 en gebruikt alleen de beste grondstoffen. Elke Bolsius kaars is gemaakt met vakmanschap en duurzamer geproduceerd in Europa. Het katoenen lontje, ook wel kaarsenpit genoemd, is zo gevlochten dat je altijd een stabiele vlam hebt.

Zet het product op een veilige plaats, ver van brandbare materialen en niet in direct zonlicht. Zorg ervoor dat de kaars niet om kan vallen. Gebruik een kaarsendover om spatten te voorkomen.

Sinds 1870 maakt Bolsius kwaliteitsproducten waarmee je gezelligheid en sfeer creëert. Dat doen we met passie, vakmanschap én liefde voor mens en planeet. Bolsius inspireert, verbindt en verwarmt mensen met de magie van kaarslicht en geuren die je zintuigen prikkelen. Zo maak je van elk moment een bijzonder moment. Voor jezelf én voor iedereen om je heen.




Over Blokker

Het Blokker Eigen Merk is gebouwd op drie belangrijke pijlers: kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs, de zekerheid dat er altijd een Blokker winkel dichtbij is en een ijzersterk en compleet assortiment huishoudproducten. Ons Blokker merk kom je binnen alle afdelingen van Blokker tegen. Van schoonmaken tot koken en tafelen, van opruimen tot gezellig maken, van opstaan tot slapen gaan. Voor ieders smaak zit er iets bij, en we verliezen de functionaliteit nooit uit het oog. Blokker heeft het in huis!



Specificaties

  • Merk: Bolsius
  • Artikelnummer: 0008406
  • EAN: 8717847154941
  • Aantal stuks in verpakking: 1

Beoordelingen

Gesponsorde producten