Boska Pizzasteen Deluxe L - Voor oven & BBQ - ? 35 cm

3240524
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BOSKA-Food-Tools
4,5 Sterren
Boska Pizzasteen Deluxe L - Voor oven & BBQ - ? 35 cm
29.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met de BOSKA Pizzasteen Deluxe L maak je zelf de lekkerste pizza’s van steenovenkwaliteit. De luxe, ronde steen heeft een diameter van 35 cm en een handige, opstaande rand. Gebruik hem in de oven of op de BBQ. Het resultaat? Pizza’s met een heerlijk knapperige bodem.

Niemand zit te wachten op pizza’s met een sompige bodem. Iets wat je met een normale ovenplaat vaak wel krijgt. Deze handige pizzasteen absorbeert vocht. Dit zorgt voor een extra knapperige bodem en pizza’s die smaken zoals bij een echte pizzeria.

Deze pizzasteen is extra dik. Dit maakt hem geschikt voor gebruik op de barbecue of in de oven. De opstaande rand aan de achterkant voorkomt dat je pizza’s per ongeluk van de steen af schuift. De pizzasteen mag nooit in de vaatwasser. Was hem ook niet met de hand af; de steen absorbeert water, waardoor hij bij een volgend gebruik kan breken. Je maakt de steen eenvoudig schoon door er een droge keukendoek overheen te halen. Achtergebleven pizzaresten verwijder je met een hard plastic of houten spatel. Je krijgt standaard levenslange garantie op de BOSKA Pizzasteen Deluxe L.

Productspecificaties

  • Merk: Boska
  • Garantietermijn: 10 jaar
  • EAN: 8713638051864

Beoordelingen

Gesponsorde producten