Koffiecupmachines

Een koffiecupmachine is een koffiezetapparaat dat met cups werkt en zo een lekkere espresso zet. Je steekt een van de koffie cups in de koffiecupmachine, en na één druk op de knop begint de magie! Afhankelijk van welke koffie je het liefst drinkt, zijn er verschillende koffiecupmachines en koffiemachine cups in verschillende smaken. Zo maak je het perfecte kopje koffie!

Soorten koffiecupmachines

Als je beslist een koffiezetapparaat voor cups te kopen, dan zie je snel dat er een groot aanbod is. Er zijn koffiecupmachines in allerlei vormen en kleurtjes, met en zonder melkopschuimer, etc. Koffiecupmachines werken dus met koffiezetapparaat cups. In sommige apparaten kun je allerlei koffiecups gebruiken, maar de meeste koffiecupmachines hebben hun eigen koffie cups. Zo zijn er o.a. Nespresso cups en Dolce Gusto cups.

Nespresso

Een bekend koffiezetapparaat met cups is Nespresso. Met een Nespresso apparaat zoals de Nespresso Expert XN6008 maak je gemakkelijk een fantastisch kopje ristretto, espresso, lungo of americano. Enkele bekende Nespresso machines zijn de Nespresso Essenza Mini, de Nespresso DeLonghi Lattissima en de Nespresso Krups CitiZ. Deze apparaten hebben allemaal een strak design en de Nespresso koffiecups worden opgevangen in een opvangbakje in de koffiecupmachine.

Dolce Gusto

Een andere bekende koffiecupmachine is de Krups NESCAFÉ Dolce Gusto. De cups koffie van NESCAFÉ zijn er in allerlei smaken. Houd jij van Café Au Lait of Latte Macchiato? Door de meer dan 30 variaties heb je keuze genoeg! Bij Blokker.nl kun je kiezen uit ons assortiment Dolce Gusto koffiecupmachines. Wat denk je van de Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Genio of de Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio?

Koffieapparaat kiezen

Toch eerder op zoek naar een normaal koffiezetapparaat? Geen zorgen, daar hebben we ook een uitgebreid aanbod van! En natuurlijk hebben we ook een breed aanbod losse melkopschuimers. En ben je op zoek naar de beste koffiecupmachine? Bekijk dan zeker de reviews op onze website. Zo geniet jij elke dag van de beste koffie met jouw cups machine! Tip: om jouw dagelijkse koffie van jouw koffiezetapparaat met cups lekker te houden, moet de koffiecupmachine regelmatig ontkalkt worden. Dat kan met onze ontkalkers voor koffiemachines.

Service van Blokker

Een heerlijke koffie ‘s ochtends is voor velen het begin van de dag. Maak dit dagelijkse ritueel extra makkelijk en koop een koffiecupmachine op Blokker.nl! Je geniet van snelle levering en gratis verzending bij bestellingen vanaf €40,-. Bij veel van onze producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis. Voor vragen over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen.