Lunchbox kopen bij Blokker

Neem je graag ontbijt of lunch mee naar je werk, naar school of gewoon tijdens een dagje weg? Met een lunchbox zit al jouw eten goed opgeborgen en blijft het ook nog eens vers. Zo pak je op ieder moment van de dag even een appel, boterham of een lekkere snack. Voor kinderen is de lunchbox ook ideaal. Pak ‘s ochtend de lunchbox in voor je kind en geef het mee naar de dagopvang of naar school. In veel lunchboxen zitten zogenaamde dividers of losse bakjes zodat je ook nog eens alle producten los van elkaar plaatst. Op deze manier blijft alles lekker geordend. Tegenwoordig heb je zelfs speciale opbergers voor appels, handig! Wil je graag een lunchbox kopen? Bekijk dan eens het uitgebreide assortiment van Blokker.

Broodtrommels in verschillende kleuren en formaten

Of je nu een grote of een kleine broodtrommel wilt, bij Blokker vind je broodtrommels in heel veel verschillende formaten. Ook vind je bij ons een breed scala aan lunchboxen en broodtrommels in de allerleukste kleuren. Wil je liever een iets meer neutraal ogende trommel? Geen probleem, wij hebben ook modellen in mooie egale, rustige tinten zoals bijvoorbeeld wit of lichtgrijs. Voor de kids kan de pret niet op met het aanbod aan lunchboxen bij Blokker. Wat is er nu leuker dan een echte eigen spiderman broodtrommel of een roze Hello Kitty lunchbox?

Lunchbox en brooddoos online bestellen

Een nieuwe lunchbox of brooddoos bestellen? Bedenk welk formaat of materiaal het beste aan jouw wensen voldoet en selecteer vervolgens een favoriet uit ons ruime assortiment. Bestellen gaat eenvoudig en snel, maar wil je toch liever in de winkel kopen? Bezoek dan een Blokker filiaal bij jou in de buurt.