Keukenrolhouder

Een van de handigste huishoudaccessoires is vast een keukenrolhouder. Vuile handen of aan het koken en wat gemorst? De keukenrolhouder staat binnen handbereik. Je kunt kiezen voor verschillende type keukenrolhouders, zoals een keukenrolhouder die je aan de muur bevestigt of een staande keukenrolhouder. Sommige hangende keukenrolhouders hebben ook aparte ruimte voor aluminiumfolie en huishoudfolie! Bij Blokker vind je uiteraard keukenrolhouders in allerlei materialen, groottes en kleuren. Koop jouw keukenrolhouder nu!

Materialen van keukenrolhouders

We verkopen keukenrolhouders van allerlei materialen. Een RVS keukenrolhouder staat mooi op het werkblad van je keuken en ziet er luxe uit. Je kunt natuurlijk ook voor een opvallend model kiezen. Je kunt bij Blokker ook kiezen voor een keuken papierhouder van hout, bamboe of roestvrij staal. Keukenrolhouders kopen? Dat doe je bij Blokker!

Merken keukenrolhouders

Bij Blokker verkopen we een scala aan merken van keukenrolhouders. Je kunt ook kiezen voor een Brabantiakeukenrolhouder, zoals de keukenrolhouder mat steel. Verder verkoopt Blokker ook keukenrolhouders van Joseph Joseph, zoals de Joseph Joseph Easy-Tear. Bekijk ons volledige aanbod keukenrolhouders met onder meer Leifheit, Swan en Gefu!

Ander keukengerei bij Blokker

Heb je nog meer keukengerei nodig? Dan zit je uiteraard ook goed bij Blokker! Of je nu producten zoekt voor op het werkblad, zoals een afdruikrek of een keukenhulprek, of producten zoekt voor in je keukenkastjes, zoals een nieuwe pannenset of een keukenweegschaal, je vindt wat je zoekt vast in ons assortiment.

Service van Blokker

Vind je een keukenrolhouder hout wel wat? Of kies je voor een design keukenrolhouder met een strakke look? Als je voor meer dan €40,- bestelt, profiteer je van gratis verzending. En bij veel producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, is morgen in huis. Voor vragen over onze service verwijzen we je graag naar onze veelgestelde vragen.